Şimdi sıra geldi Windows 9'a!

CHIP Online
15-03-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Artık Windows 8 hakkında pek çok şeyi biliyoruz... Peki ama Windows 9 nasıl olacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/simd ... dows-9-a_32542.html

Resimlerle: En iyi ve ücretsiz 40 Microsoft yazılımı!

Metro arayüzünü tam anlamıyla hayatımıza sokacak olan Windows 8 ile bu sene tanışacağız. Peki birkaç sene sonra çıkacak olan bir sonraki Windows sürümü neler getirebilir? İşte Windows 9 için tahminlerimiz.

Tek işletim sistemi: Microsoft, Windows 8 ile birlikte tüm cihazlarda aynı işletim sistemini kullanma yönünde önemli bir adım atıyor. Windows 9 ise tabletlerde, cep telefonlarında, PC'lerde ve yeni Xbox'da kullanılabilir. Bu sayede uygulamalar daha hızlı yayınlanabilir. Windows 9'da daha baskın hale getirilecek bir Metro, daha karmaşık bir hal almak zorunda kalabilir.

Sadece ekran: Microsoft, mümkün olan tüm cihazları Windows 9 altında toplamaya çalışacaktır. Tabletiniz sadece bağımsız bir cihaz olmayacak, masaüstünüzdeki Windows 9 ile sanki PC'nizin monitörü gibi etkileşimde bulunacak. Veya Xbox denetim cihazınız, uzaktan kumandanız olacak.

Tüm konu: Şimdi sıra geldi Windows 9'a!

İzleyin: Windows 8 için göz Kinect'i!

Resimlerle: En iyi ve ücretsiz 40 Microsoft yazılımı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 9'da hangi yenilikler olmalı?

erkan1994
15-03-2012, 12:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

windows 9 da çoğu şey windows 8 gibi olmamalı yani windows 8 den geliştirlimiş yeni sürümler yeni uygulamalar olmamalı olmamalıdır diye düşünüyorum ve windows 9 değil de windows 10 yani windows ten'den ingilizce sürümünden çok şey bekliyorum gerçekten hyper pardon süper super bir işletim sistemi olması dileğimle microsoft'a saygılarımla sevgilerimle