Bu aralar yeni bir dizüstü pc almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi win7 de yakında çıkıcak gibi duruyor. Bende bu konuda karasız kaldım. Win7 yi beklemeli miyim?? Alıcağım dizüstünde Vista dan Win7 ye yükseltme yapabilirmiyim?
Şimdi Vakti Mi??
Hatta Arkadaşım Casperin Bir Reklamında Görmüştüm Sanırım Orjinal Windows 7 yüklü gelüyor Veya e-eyüp arkadaşımızın ki gibi Yükseltme Bedava ...
Arkadaşım bende Casper Alıcam Ve Tüm Modellerine (nirvana 15,4") Serisinede Bedava Windows 7 Yükseltmesi nin Ücretsiz Olmasını Bekliyorum.... Ancak 2 ay İçinde Olmazsa 2 Ay İçinde Alıcam ...
Hatta Arkadaşım Casperin Bir Reklamında Görmüştüm Sanırım Orjinal Windows 7 yüklü gelüyor Veya e-eyüp arkadaşımızın ki gibi Yükseltme Bedava ...Tabi sonra olmayan teknik destek yüzünden kapı kapı driver arasınız uyumsuz donanaımlar için.
Arkadaşım bende Casper Alıcam Ve Tüm Modellerine (nirvana 15,4") Serisinede Bedava Windows 7 Yükseltmesi nin Ücretsiz Olmasını Bekliyorum.... Ancak 2 ay İçinde Olmazsa 2 Ay İçinde Alıcam ...Kaynak: Olmayan sürücü sitesi.