arkadaşlar şimdi vistalı bir notebook alsam windows 7 geldiğinde ücretsiz win 7 ye geçme şansım varmı.geçenlerde bi forumda bu yönde bir yazı okumuştum doğrumu acaba.
şimdi vista lı notebook alsam ilerde win 7 ye geç.
bir miktar ücret alacakladır tabii ki.
urkatatbir miktar ücret alacakladır tabii ki.Hayır, geçiş şimdilik ücretsiz olacak gibi görünüyor. Ben XP'li laptopum için ücretsiz olarak (yalnızca kargo ücreti ile) Vista DVD'si almıştım. Bu geçiş olanağı, yalnızca 1 Temmuz 2009'dan sonra alınan ve Windows 7 uyumlu olan laptoplar için geçerli olacakmış. Ama karar laptop üreticilerine bırakılmış.
Kaynak: http://www.notebookplatformu.com ... ber_detay&haber=452
yandık desenize ben laptop almayı bi süre daha erteleyeceğim.vista gibi beladan kurtulmak için bile gayret sarf etmek gerekiyor.ben 1-2 ay içerisinde laptop almayı düşünüyodum.geçenlerde nerde okuduysam xp den win 7 ye geçiş ücretli vistadan ücretsiz olacağını okumuştum.ama sizin yazdığına göre ücretli.1 temmuzu beklemek gerek o zaman acer windows 7 ye geçme müsadesi verirse ücretsiz o zaman laptop almak lazım.nerden baksan 4-5 ay daha bekleyeceğim.bu konu hakkında başka bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın.
arasyurtmanHayır, geçiş şimdilik ücretsiz olacak gibi görünüyor. Ben XP'li laptopum için ücretsiz olarak (yalnızca kargo ücreti ile) Vista DVD'si almıştım. Bu geçiş olanağı, yalnızca 1 Temmuz 2009'dan sonra alınan ve Windows 7 uyumlu olan laptoplar için geçerli olacakmış. Ama karar laptop üreticilerine bırakılmış.Aynı yükseltmeden bende faydalandım ve home bazic iin kargo dahil 100 lira ödedim, sizden nasıl sadece kargo almışlar, hayret!
Kaynak: http://www.notebookplatformu.com ... ber_detay&haber=452Sevgili arkadaşım in. 7 yayınlanad ek alacağın sistemde vistadan win7 ye yükseltme için şu veya bu şekilde mutlaka ek ücret ödeme yapman gerekecektir. Ayrıca bu ükseltme işleminde belli bir tarih belirleyerek şu tarihten sonra lınan sistemler için geçerlidir ibaresi oacaktır. İhtiyacınız varsa beklemeyin alın, nasılsa bir şekilde win.7 kullanırsınız. Yoka aceleniz yoksa muhtemelen eylülde yayınlanacak, eylülü bekleyin win 7 li sistem alın.