Herkese merhabalar.. Bilgisayarı ilk elimize aldığımızdan beri genellikle oyun oynarız. Daha doğrusu önümüze aldığımızdan beri :)
Genelde herkes en sevdiğin oyun nedir? gibi sorular sorar. Peki ya keşke görmez olaydım dediğiniz oyun var mı? İşte burada biraz tatışmak gerekiyor. Herkes kendince " bu oyundan nefret ettim hatta ilk bölümde bıraktım " dediği oyunun ismini yazabilir. Amacım kötülemek değil !.. O kadar kişi aylarca uğraşıp yapıyor.. Emeğe saygımız var ama mesele ben keşke " Prototype " oyununu görmeseydim, oynamasaydım hatta bilgisayarıma kurma eyiliminde bulunmasaydım ki, o kadar berbat bir oyundu :D
Şimdiye kadar ki en kötü dediğiniz oyun ?
- 1
- 2
Kesinlikle C&C 4 tiberium twiligt o kadar büyük ümitlerle aldım ki keşke almasaydım.REZALET
Bir PC oyunu değil ama,Nier...
Çok da rezalet değildi ama öyle beklentilerle başlamıştım ki...
harcadığım 3 saate yazık oldu...
Kesinlikle Command and Conquer Tiberum Twilight.. ve kişisel olarak mmorpg dısında yani silkroad online tarzı duzgun oyunlar dısında rpg turune bir turlu alısamamk ve oyun senenin en iyi oyunu olsa bile sıkılıp bırakmak eylemleri içerisindeyim o yuzden benim için neredeyse butun rpg ler..cogunu ne hevesle indirip anında bırakmısımdır 1 2saat içinde..alısamadım,sevemedim :) mesela dragon age origins..arkadasım 64saat gecirdi basında bende 2.4 yazıordu..
Diger arkadasların aksine Prototype ı çok begenmiştim. Begenmedigim bir oyun var mı diye düşünüyorum. Heralde en begenmedigim oyun Ports of Call dır. Zaten çok olaganüstü bi oyun diye almamıştım ama bu kadar rezalet bir oyun da beklemiyordum. Başında sadece 20 dakika geçirdim ve sildim. :)
Bence Prince Of persia 4 çünkü serinin en kötü oyunu olmuş
ölme yok,kimseyi öldüremiyorsun,konusu da güzel değildi
Ben,hayal kırıklığına uğradım
bende lost un oyununu alıp kurmuştum 30 dk oynadım direk bıraktım çok kötü gelmişti....
fifa 98 kötüydü palet gibi ayakkabıları vardı oyuncuların :D
call of juarez in 2 oyununuda severek ve zevk alarak oynamıştım bnde level dergisinden aldım grafikler ktü ama konu falan süperdi bence 1. yi beğendiğim için 2. yi almıştım
war of colombia
james bond 007
1 büyük ihtimalle Level vermişti. :)
Bir mi, iki mi tam hatırlamıyorum bir oyun dergisi full sürümünü vermişti ama berbattı.. :
Bence seri olarak Hunting Unlimited. Oyun zevkli ama oyunda yıllardır hiçbir yenilik olmadığı ve sadece oyunun adı bir yıl arttırılarak (2009'dan 2010 gibi) piyasaya sürüldüğü için artık beğenmiyorum. Yine de arada internet kafeye gidince oynarım biraz. :) Aklıma geldikçe yazarım daha nice kötüler var. Tiberian Twilight gibi.
bence battlefield bad company 2 hiç iyi olmamış oynanabilirlik felan ama grafiklere diyecek yok
Şimdi renkjler ve zevkler tartışılmaz da,yapmayın yahu Bad Company 2 gerçekten de gördüğünüz en kötü oyun muydu :D
Meraktan Sims Ve metin2 oynadım sadece 10 ar dk anında nefret ettim gördüğüm yerde kusuyorum bu oyunları:D
- 1
- 2