Arkadaşlar büyük bi' salaklık yaparak "RegCleaner" programıyla ne olduğuna bakmadan her şeyi temizledim.Bunun sonucu hiçbir simge açılmıyor.Bilgisayarım , Belgelerim dahil.Sadece Explorer açılıyor bunun sayesinde konuyu açabildim.İşin en kötü tarafıysa daha yeni format attım.Tekrar atmak istemiyorum.
Lütfen yardım edin.
Şimdiden teşekkürler.
Simgeler açılmıyor.Lütfen Yardım!
- 1
- 2
Ya işte birkaç saat takıldıktan sonra temizliyim dedim.Sanırım aldırmadı.Zaten programı tam olarak anlayamamıştım.Ama artık neyi sildiyse İnternet explorer dışında hiçbir şey açılmıyor .Tam olarak hata metni ise:Bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.Denetim masası Klasör seçeneklerinde bir ilişki oluşturun."
Ama denetim masasına ulaşamıyorum.
Yapabilecek bir şey var mı ? :(
belgelerim, bilgisayarım yoksa masaüstüne sağ tıkla özelliklere gir masaüstü sekmesinden aşağıda masaüstünü özelleştir var oradan ekleyebilirsin eğer sistemden sıfırlanmadıysa.
* Eğer dediğin başlat>donatılar>sistemi geri yükle ise o da açılmıyor.Ayrıca daha yeni formatladım yedekleme yapmadım.
* Ne yazık ki sağ tuş özellikler de açılmıyor ama hata vermeden . :( :(
Benim tahminim bi' işlem eksik.Onu bilen var mı?.
Yani görev yöneticisinden yeni işlem > .. şeklinde.?
yapacak bişey yok sen tekrar windows kur :(
Off.. :(
Her şeyi götürebilecek neyi silmiş olabilir ki bu program ya ?!!
Yedekleme yapmadım ama bakalım bi' deniyim.
Güvenli modda da olmuyor.
Zaten yedek alsa da o açılmaz .
Ne dert açtık ya akşam akşam :(
msconfige girebiliyor musunuz?eğer açılırsa oradan araçlar sistem geri yüklemeyi açın
recovery derken format mı at diyosun ?
Bu durumdayken yapılabilir mi peki ?
Yardımcı olursan cok iyi olur ya peki yüklü sürücüler gidiyor mu ?
Ekran kartı , ethernet kartının gibi..?
- 1
- 2