simgeler açılmıyor

zalim-bk
22-11-2009, 14:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir simgeye tıkladığımda açılmıyoronun yerine birlikte aç çıkıyor...örnegin Internet Explorer tıkladıgımda birlikte aç cıkıyor orada internet simgesine tıklayıp internet ana sayfasına giriyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...

Erhan Tiryakioğlu
22-11-2009, 16:33   |  #2  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Bilgisayarınızı Gvenli Modda Açın ve Combofix i İndirip Taratın Ardından Güncel Bir Antivirüs İle Taratın Kaspersky 2010 Önerlir, Ardından Bilgisayarınızı Tekrar Başlatın Yada Bu kadar Uğraşmak İŞstemezseniz Sistem Geri Yüklemeyle Sorunu Halledin ...</p

zalim-bk
23-11-2009, 00:21   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

hocam sistem geri yüklemeyi bile açmıyor simgeye tıkladığında birlikte açı açıyor onada bir şey yapamyoruz...

OSMAN BAĞÇEVAN
24-11-2009, 18:02   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

Format , en son yapılacak iş...Bir sorunda format atıyorsanız  , siz bilgisayardan anlamıyorsunuz..Ne kadar herşeyi biliyorum yada başka birşey derseniz de ufacık birşeyde format atan birşeyden anlamıyordur..Zerre kadarda ilerleyemez..

Sisteminize virüs girmşi ve sistem geri yüklemeyi kapatmış , dosyalarınıza zarar vermiş..

Yapılması gerekenler , virüsü yok etmek , dosyalarınızı onarmak...

Güvenli modda bilgisayarınızı taratın , virüsü yok edin..sfc /scannow
komutuyla da dosyalarınızı onarın...

mustafa2116
25-11-2009, 01:35   |  #5  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

güvenli modda çalıştırıp komud modunda çalıştırın
sisitem geri yükleme modununu adını
rstrui.exe olarak gir ( visatdaki adı)
 geri yükleme çalışcaktır.

NOT: EXE açılışları işletim sisitemince engellenebilmekteyken bios tabanlı çalışan porgramlarda engelelenememektedir.