Masaüstündeki simgeler iç içe girdi
resim:
bu olay olmadan önce ani bi elektirik kesintisi oldu açtığımda böyleydi? nasıl çözebilirim?(mümkünse sistem geri yüklemeden başka olsun:)
Sanırım büyük simge kullanmaya ayarlamışsınız. Sağ klik özellikler gelişmiş seçeneğinden simge boyutunu küçük simge seçmeniz durumunda düzelecektir. İleri düzey simge/ görünüm ayarları yapmak isterseniz tuneup yazılımınını (yazılımdan winstylsle seçeneği) kullanabilirsiniz. Küçültme büyültme mesafe ayarları hatta istediğiniz simgeleri değiştirme ve dahi hatta windowsun neresinin görünümünü değiştirmek isterseniz tuneup ile yapabilirsiniz.
hiçbir bilgisaar değişikliği bilgisayarda olmadıkca uygulanmaz.Katılıyorum fakat bu bu özellikleri acemiler için bir yere topluyan çok güzel programlar var.
camerayı okuyan yazılım işletim sisiteminde kamera özellliğinin olduğundan çalışır.
yani o program sadece bir yol izledi ve sana kısaca arızayı düzeltti.Arkadaşım sana Advenced Sytem Care yi ve cclenar ı önerrim ayrıca masaüstün hiç vista masaüstü gibi değil.Düzenlesen iyi olur
Benim masaüstü..... :D
Katılıyorum fakat bu bu özellikleri acemiler için bir yere topluyan çok güzel programlar var.hayran oldumArkadaşım sana Advenced Sytem Care yi ve cclenar ı önerrim ayrıca masaüstün hiç vista masaüstü gibi değil.Düzenlesen iyi olur
Benim masaüstü..... :
tek simge ekranı kaplayacak kadar olsaydı daha güzel olurdu sanırım :DSon Düzenleme: mustafa2116 ~ 05 Aralık 2009 22:58
Sanırım büyük simge kullanmaya ayarlamışsınız. Sağ klik özellikler gelişmiş seçeneğinden simge boyutunu küçük simge seçmeniz durumunda düzelecektir. İleri düzey simge/ görünüm ayarları yapmak isterseniz tuneup yazılımınını (yazılımdan winstylsle seçeneği) kullanabilirsiniz. Küçültme büyültme mesafe ayarları hatta istediğiniz simgeleri değiştirme ve dahi hatta windowsun neresinin görünümünü değiştirmek isterseniz tuneup ile yapabilirsiniz.<