Simkartsız Tabletlere Whatsapp Kurulum Anlatımlı (

SayinBal
12-12-2013, 22:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Beyler işlem çok basit forumda gördüm birsürü konu fakat ben onları beceremedim.Kendim bişiler denedim ve gerçekten çok rahat oldu şimdi başlayalım anlatmaya; 

1) Whatsapp.apk'sını internetten bulun yada isterseniz sizin için uploadladım uğraşmak istemezseniz yandaki linke tıklamanız yeterlihttp://www.mediafire.com/download/g5qj85iy1ia8ja8/WhatsApp.apk

2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz .apk'yı tabletinize atın (Örneğin Download Klasörüne) 

3) Tabletinizden kurulumu yapınız dosyayı attığınız yere girip.( Google Play dışında .apk dosyaları yüklemenize izin vermezse orda uyarı verecektir AYARLAR sekmesine tıklayın açılan 
yerde izin vermeyi işaretliyerek halledebilirsiniz) 

4) Kurulum tamamlandıktan sonra sizden numaranızı isteyecek kullandığınız açık olan numaranızı gerekli yere yazıp yolla diyin Sms. 

5) Tabiki Sms telefona geleceği için kabul etmeyecek 5 Dakika bekletecek sizi. 

6) 5 dakikanın sonunda tekrar deneme hakkı verecektir size fakat bu sefer arayarak bildirmek isteyecektir ve tamamlamaya yaklaşıyoruz aramasını söylüyoruz. 

7) Bu işlemi onaylayınca tabletimizin ekranın'da kod yeri çıkacaktır ve telefonumuza çağrı gelecektir.Bu çağrıda verilen kodları tabletimize girip onaylıyoruz 

VE TEBRİKLER GÜLE GÜLE KULLANIN WHATSAPP'INIZI FAKAT TELEFONDAKİ WHATSAPP'INIZI KULLANAMAYACAKSINIZ 
Yapamadığınız Takdirde Yardım İsteyebilirsiniz.Teşekkürünüzü Eksik Etmeyin Yeter