Sinemanın En Psikopatı ?
Sinemanın En Psikopatı ?
- 1
- 2
Joker var, Seven'daki manyak var. Daha bir sürü var, düşünelim bakalım.
Joker götürür şimdi bütün oyları.
Freddy ve Jason u tanıyorum o kadar : )
ikisi arasında bir seçim yaptım ve Freddy i işaretledim : )
Çok sağlam bir psikopat daha söylüyorum; Gollum. (Yüzüklerin Efendisi) :)
Gollum ?
Dur onu da ekliyeyim.
---
Joker neden bu kadar dikkat çekiyor biliyor musun?
Çok medya üzerinde olduğu için Türkiye'de gereğinden fazla yansıttıkları için.
Daha 2 sene öncesine kadar Joker dediğinde milletin aklına 51 kağıtları geliyordu. Şimdi Piskopat :P
Bence Freddy ile Joker'i karşılaştıralım.
The Dark Knıght..En iyi 250 film listesinde 9. olmuş.
http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569
batman dark knigt joker kesinlikle tam bir psiko : )))
Anketi görünce aklıma hemen Scarface(Al Pacino) geldi.
Anket seçeneklerinde Joker'i gördüm fakat aklıma Kara Şövalye'deki değil de eski Jokerler geldi nedense. Onun için onu seçmedim. Oyum Michael Myers'a.
The Shinning:Jack Nicholson
Kuzuların sessizliği:Anthony Hopkins
Bunları da unutmayalım...
Oylamaya gelince;bu konuda kimse Joker 'in eline su dökemez :)
yaw bu joker ne yapıyorda öldürüyor , nasıl psikopat...
adamı az çok biliyorumda psikopatlık durumu bi bakışlarında bi de tipinde var..?
freddy rüyasına girer jokerin, öldürür :D
Anketi görünce aklıma hemen Scarface(Al Pacino) geldi.Anket seçeneklerinde Joker'i gördüm fakat aklıma Kara Şövalye'deki değil de eski Jokerler geldi nedense. Onun için onu seçmedim. Oyum Michael Myers'a.
yaw bu joker ne yapıyorda öldürüyor , nasıl psikopat...Arkadaşlar saydıklarınız sürekli olarak Sinemada Psikopat rolünde mi?
adamı az çok biliyorumda psikopatlık durumu bi bakışlarında bi de tipinde var..?
freddy rüyasına girer jokerin, öldürür :
Bir film çevirip diğer filmlerde kız gibi olmasalar bari :P
Micheal Myers ile Freddy'nin eline kimse su dökemez.
Abow... Jigsaw'i unuttuk o da fena...
Mesela; büyük suçluların arasına ceset torbasıyla girip ele başlarını öldürmesi, adamın birinin kafasını kalem gibi bir şeye çarpıp öldürmesi, hemşire kıyafetiyle hastane gibi bir yeri havaya uçurması ve verdiği tepki, sürekli değiştirerek anlattığı çocukluk hikayeleri, konuşurken yanaklarından gelen kanı yalayıp durması...aklıma gelmeyenler varsa yazın. Bunlar gayet psikopatça bence. En önemlisi de umursamaz, sakin tavırları, cesareti.
Psikopat derken sanırım sadece psikopat katilleri veya canileri ele alıyorsunuz. Ben ise ruh hastası olarak düşünmüştüm ve o yüzden hakikaten hasta, şizofren olan Gollum'u tercih etmiştim. :)
- 1
- 2