Sinir bozucu 15 bilgisayar şakası...

CHIP Online
23-09-2009, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Ofis arkadaşlarınızı biraz sinirlendirmeye ne dersiniz? İşte bazısı yaratıcı, bazısı klişe 15 şaka.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sini ... r-sakasi_14367.html

Resimlerle: Bilgisayar şakaları...

Eğlenceli öğrencilik hayatından sonra her gün rutin işlerin peşinden koştuğunuz ofisiniz size artık sıkıcı mı geliyor? Dört duvar arasında kalmaktan ruhunuz daraldı mı? Eğlence mi arıyorsunuz? Rutin iş temposundan sıkıldınız mı?

O halde bu makalemiz sizin için... Her gün ofisine giden, ancak rutin işleri gerçekleştirmekten eğlenmeye fırsat bulamayan birçok kişi, hayatını renklendirebilmek için boş zaman kovalarken, bazıları ise eğlenceyi bulunduğu ortama taşımasını biliyor. Nasıl mı? Bu sorunun cevabı aslında gayet açık: Ofisteki arkadaşlarınıza şaka yaparak!

Bu makalemizde sıkıcı ofis ortamından kurtulmak isteyenlere yönelik bir dizi galeri hazırladık. Bu galeri sayfalarımızda ofisteki iş arkadaşlarınıza nasıl şaka yapacağınızın ve gününüzü bu şekilde nasıl eğlenceli bir şekilde geçirebileceğinizin yöntemlerini açıklıyoruz.

Makalemizin devamına ulaşmak için galeri sayfalarımıza göz atmanız yeterli...

Tüm konu: Sinir bozucu 15 bilgisayar şakası...

Resimlerle: Bilgisayar şakaları...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu tip bir şakaya kurban gittiğiniz oldu mu?

ufuk_35
23-09-2009, 01:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
800 mesaj

Fakültede yandaki masanın kablosuz fare çalışmayacak olursa; masada oturan arkadaş, alıcının düğmeye basıyor sonra tam fareye basacakken ben kendi faremle ondan önce basıyorum, yine çalışmıyor fare. Epey uğraştırıyorum böyle. :D

Son Düzenleme: ufuk_35 ~ 23 Eylül 2009 01:34
Ahmet Ertuğrul
23-09-2009, 02:59   |  #3  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Hayır ama bir keresinde dünyanın en zor oyunu başlığındaki oyunu oynamıştım. Fareyle ekrandaki noktayı duvarlara değdirmeden bitiş noktasına ulaştırıyordum, ilk iki bölüm kolaydı. Üçüncü bölümde koridorlar incecik oldu, tabi noktayı duvara değdirdim. Ekrana çığlık atan şeytan gelmişti. :D

Bu arada galerideki şakalar güzel.

PcMaKeR
23-09-2009, 09:11   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Adramiti çakmazmısın :D

Üniversitede Visual Studio 2005 in linkini değiştirmiştim

shutdown.exe -r -t 15 -c "PC yeniden başlıyor."

Kısayol linkinin iconun visual studio 2005 iconu ile değiştirince hiçbişi çakmıyorsun. Uzman dahi olsan :D

Açılan pc ler resetleniyordu. 1 nisanda hocanın pclere bile yaptım...

ismet35
23-09-2009, 10:07   |  #5  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj

Güzel şakalar var :)
Hayır gitmedim.

teknohat
23-09-2009, 10:59   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,494 mesaj

Bir kere kardeşim masaüstü görüntüsünü arkaplan yapıp ikonları silip beni kandırmaya çalışmıştı ama yememiştim :) sonra okulda bir arkadaşımın kasasına kendi faremi takmıştım, kızın ifadesini görmeniz lazımdı :D

melen
23-09-2009, 19:30   |  #7  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

Yok.

ZiraiEleman
27-09-2009, 01:14   |  #8  
Yıllanmış Üye
108 mesaj

Ben de visual basic ile ufak bi prog yazmıştım.. Önce print screen tuşuna basıyorsunuz.. Sonra programı açıyorsunuz.. Sonra tıkla babam tıkla.. Hiç bişey yapamıyorsunuz.. Masaüstü arkaplanı şakası gibi.. Ama başlat da çalışmıyor.. Akıl edip ESC ye basarsan anca kurtulabiliyorsun.. :)

Program daha duruyormuş 2 yıldan fazla olmuş yazalı.. :)