Herkeze merhaba Dünden beri bir oyun oynuyorum.Bilmiyorum paylaşıldı mı. baktım fakat yoktu.
oyunun adı sinir küpü http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1C1CHMH_trTR337TR337&q=Sinir+küpü+oyna&btnG=Ara&meta= google de aradım. Şimdi site adı vermek istemedim. Oyunda 27. Bölümdeyim zevkli bir oyun. Adını hak ediyor. Gerçekten geçemediğinizde çok sinir oluyorsunuz. Bur dada resmi var
Sinir Küpü Oyunu
- 1
- 2
Evet Bende Oynuyorum.Ve gerçektende Geçemeyince Çok Sinirleniyorsunuz.Ben de 33. Bölümdeyim.
Şifresi:614955 Şifreyi Oyun Açılınca "LOAD STAGE"Kısmına Tıklayıp "Type passcode"Bölümüne Yazın Ve Enter'a Tıklayın. İşte 33. Bölüm.Zaten 33. Bölümden Sonra Oyun Bitiyor. Kolay Gelsin...
29. Bölümdeyim ben şimdi :D:D
Şimdi de 29. bölüm başıma bela oldu :D:D:d:D
evet gerçekten güzel bi oyun ve thnx huff XD
offff geçemedim 29. Bölümü :D
Ve sonunda 30. bölüm :D:D:D.d.
Bu oyun bizim sınıfta bir ara takıntı hâline gelmişti herşeyi bırakıp bu oyunu oynuyorduk hocalar bile oynuyordu :D
arkadaşlar ben o oyunu 2 kere bitirdim
ama hakkını veriyim gerçekten zor:p
Arkadaşlar ben 30. Bölümde olduğum için Elimde 30. Bölüme kadar önceki bölümlerin şifresi var isteyene duyrulur. :DD:D:
Dün ara vermiştim. Bu gün sabah pc yi açtım temiz kafa ile şimdi 31. eldeyim ::D:DD:
daha öncelerde oynamıştım da kaçıncı bölüme kadar gelmiştim hatırlamıyorum
ya böyle oyunları bende çok seviyorum fakat TOBLO diye bi oyun var size onu tavsiye ederim bazı flash oyunlar gerçekten dünya devi oyunlardan daha iyi olabiliyor paylaşım için herkeze teşekkür ederim...
Valla bu oyuna sardım. Zaten 32. Bölümdeyim yeni oyuna başlarsam pc ye yapışırım :D:D
- 1
- 2