Herkese Selamlar,
ADSL kullanıcısıyım Kablonet'e geçtim. Bir arkadaşımın 6 ay öncesine kadar problemsiz olarak kullandığı Motorola SB3100i kablo modemini kullanmaya çalışıyorum fakat başarılı olamadım. "Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok hatası" veriyor. Henüz ADSLyi kapatmadığım için ADSL modemim de aktif, onda bir problem yok.
1-) ASUS Sis900 onboard ethernet kartı ADSL modem ile çalışıyor.
2-) Ethernet Kablosu ADSL modem ile OK.
3-) IP elle verdim, iki modem de çalışıyor gözüküyor fakat ADSL de Kablo da internete giremiyor.
Kablomodem 10Mbit, ADSL Modem 100Mbit ile bağlanıyor.
Modemi tanıyanlar olabilir, online ışığı da sürekli yanıp sönüyor.
Yardımcı olabilrseniz sevinirim.
Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok hatası
Şimdi Dostum Bu modemlerin üzerindeki ışıkların hepsi sabit mi yanıp sönen bir ışık olmaması lazım sabitlenmesi lazım ışıkların birde şöle olabilir senin Modem IP dağıtıyor sende elle veriyorsan network karışır o yüzdende bağlanmaya bilir sen bi resim çek yada ışıkların isimleri yaz yanıp sönen warmı hangileri sabit ben sana yardımcı olmaya çalışıyım kardeş
Power - Sürekli yanıyor
Receive - Sürekli yanıyor
Send - Sürekli yanıyor
Online - Yanıp sönüyor
Activity - Online olmadığı için arada bir yanıyor
Şimdiden teşekkürler.
online ışığın net'e bağlanmak için kullanıyorsun sanırım o ışığında sabitlenmesi lazım SErvis sağlayıcısına başvur belki onların tarafında hata vardır
Online isiginin devamli yanmasi gibi bir durumla pek karsilasmadim, genelde yanip söner.
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:162; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}span.msg {mso-style-name:msg; mso-style-unhide:no;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->Çalıştır > cmd > netsh winsock reset