arkadaşlar yardımlarınızı bekiyorum
benim bilgisayarımda tek bir hesap war oda sınırlı hesap ben onu bilgisayar yöneticisi yapmak istiyorum aam hep hata weriyooo bilen warsa yardımalrınızı bekliyorum
arkadaşlar yardımlarınızı bekiyorum
benim bilgisayarımda tek bir hesap war oda sınırlı hesap ben onu bilgisayar yöneticisi yapmak istiyorum aam hep hata weriyooo bilen warsa yardımalrınızı bekliyorum
Arkadasım tek bir hesap olması normal ama o hesap yani senin kullandıgın hesap zaten yöneticidir ikinci birr hesap acıp onuda yönetici yaken hata veriosa büyük bi ihtimal windowsta sorun wardır elinde xp cd si warsa format atma ama yükselt düzelir büyük bi ihtimal
Bilgisayar açılırken F8 e basıp güvenli modu seçiyorsun...
administrator olarak oturum açman gerek.... sonra denetim masası>>>kullanıcı hesaplarından dilediğin işlemi yapabilirsin...
içte hesap türü sınırlı olduguman dolayı yeni hesap açılmıo güvenli moddan giriorum ordanda yeni hesap açıl mıo yardımlarınızı bekliyorum
sınırlı hesap hk.
---
denetim masasında hizmetler içinde bulunan yerel güvenlik ilkesini aç oradan yerel ilkelere oradan da kullanıcı hakları atamasını seç
oradan sınırlı kullanıcıya eklemek istediğin hizmete çift tıkla kullanıcı veya grup ekleyi seç oradan gelişmişe geç ve oradan da şimdi bul a tıkla orada bilgisayarının tüm kullanıcıları listelenir izin vermek istediğin sınırlı kullanıcıyı seç ve tamama tıkla şimdi o kullanıcı adı eklendi ve ekrandaki listede görünüyor.
uygula ve tamam a tıkla.
İŞLEM TAMAM..(alıntı)
---
---
kullanıcıların listesinin geldiği sayfada eğer administaror ü göremiyorsan o bölümde CTRL+ALT+DEL tuşlarına bas,karşına bi ekran gelecek,orada kullanıcı adına administrator yaz şifresi var ise onu yaz ve admin olarak giriş yap.(alıntı)
---
Denetim masası->Kullanıcı Hesapları->Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şekillerini değiştir, her 2 seçeneğide işaretsiz bırak ve ->Uygula Seçenekleri..Daha sonra CTRL+Alt+Delete->Oturumu Kapat, buradan da kullanıcı adı kısmına Administrator, şifre belirlemediysen boş bırak ve Login ol..(alıntı)
format at diyen arkadaşları kınıyorum birde sanki biliyorlarmış gibi format at diyolar sanki ben format atmasını bilmiyodum "viking20" nickli arkadaşımızada teşekkür ederim
Sınırlı hesaptan oturum aç. Kullanıcı Hesapları paneline gel. Kullanıcıların oturum açma ve kapama şekillerini değiştir vardır. Onu seç. Gelen ekranda Karşılama Ekranı yanındaki kutudaki işareti kaldır. Bilgisayarı tekrar başlat. Oturum açmak için kullanıcı adı ve parolası soran küçük bir pencere gelir. Burdan sonrasında emin değilim, ya ne şifre veya kullanıcı adı yazmadan enterla-açılırsa açılır-, ya da Administrator olarak gir işte.
arkadaşlar merhaba ben acemiliğimden dolayı bir hata yaptım be bilgisayar yöneticisi hesabının sınırlı hesaba dönmesine neden oldum yani anlayacağınız bilgisayarda artık sınırlı bir hesap var bu hatayı nasıl giderebilirim sınırlı hesabı bilgisayar yöneticisi hesabına dönüştürmenin bir yolu varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok sevinirim
not: format önerileri dışındaki öneriler
yanlış düşünüyorsunuz ilki parolayı kaybetmiş öbürü administraroru
Arkadaşım bunun için "ERD COMMANDER" diye "CD" den başlatılan bir program var. Onu bulabilirsen ve CD den başlatırsan, Windows'un içindeki kullanıcılarla oynayabilirsin. Onun dışında sistem geri yükleme yapmak işine yararmı acaba diye düşünmedim değil ama seni tekrar "yönetici" yapar mı? Bir denemen lazım.