thuranXP sormuş:
İnterneti komşuyla beraber kullanıyıoruz.. Önceden sorun yoktu..
Çok öenmşi bir sorunum var nasıl başedeceğimi bilmiyorum..
İnternet bağlantımız var ama bazı sitelere giremiyorum.. Chip gibi sık kullanılan sitelere rahatlıkla girebiliyorken bazı forumlara giremiyor rapidle bişi indirikende sayfayı açmıyor.. MSN açılıyor ama veriler herzaman karşıya ulaşmıyor.. İnternetimi kopacak bir ipliğe benzetiyorum..
Modem komşuda. Modem arayüzüne eskiden giriyordum şimdi hata veriyor.. Ağ bağlantılarına girip özelliklere baktığımda Kaspersky Anti-Virus NDIS Filter görüyorum.. Bundan olabilir mi.. Onuda kaspersky a girip web korumasını pasif konuma getirdim düzelmedi... Güvenlik duvarı açık.. Explorer 8, Firefox ve Opera kullanıyırum.. Hepsindede deniyoum aynı sonuç.. Komşumuz modeme usb kabloyla ben ağ kablosu ile bağlanıyırum.. DNS ayaralrını 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 yaptığımda biraz daha iyi sonuç alıyorum bunu otomatik olarak algıla dediğimde ise inetrnete bağlanamıyorum..
Şimdi komşumun bilgisayarında kurulu ama onun kinde neye bakmam gerekiyor bilmiyorum.. Nasıl düzelir bu internet sorunum biraz karşık oldu ama gherşeyi ayrıntısıyla yazmak istedim o yüzden bu problemimi lütfen çözün...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
PC:
İşletim Sistemi: Windows XP SP3
Anakart: MS-7267
CPU: İntel Pentium Dual CPU E2140 1.60GHZ
RAM:512 SDRAM
Ethernet: Realtek RTL Gigabit İnternet
Harddisk: Samsung 80 Gb
Modem: Picatel Combomax
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; InfoPath.1)