Sipariş Öncesi Son Kontroller ...

Cnyylmz
10-02-2012, 03:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
91 mesaj

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Bir Yakınım Benden Maksimum 1600 Liralık Kasa Toplamamı İstedi. Monitör Hariç, Bende bu İşlerle Uğraşıyorum ama bu İşten anlamak yetmiyor. Bir Donanımı Kullanan Kişi O Donanım Hakkında daha Tutarlı Bilgi Sahibidir. PC Sahibi Oyun İçin İstedi, Acemi Kullanıcı, Hazır PC' lere sarılmasın diye Toplamaya İkna Ettim. Teknobiyotik' ten alacağız, Hiç bir Parça Başka Bir Siteden Alınmayacak. Teknobiyotik hem Montaj hem de Ücretsiz Sistem Test' i yapıyor, Adam zaten Acemi, Montaj yapılıp sorunsuz gönderilsin istiyorum. Ben Sistemi Topladım, Sadece son Olarak Yorumlarınızı Almak İstiyorum, Büyük İhtimal Hiçbir Parçayı Değiştirmeyeceğim. Ama yinede Sistem Hakkında Her türlü yoruma açığım, Şimdiden Teşekkür Ederim ...

Teknobiyotik' in Kapıda Ödeme Seçeneği Olmaması çok saçma, Kredi Kartımızda yok. Havale ile bu işlem bir sorun teşkil eder mi Arkadaşlar, Gerçi Teknobiyotik Güvenlidir bilirim ama ne
olur ne olmaz ...

Son Düzenleme: Cnyylmz ~ 10 Şubat 2012 03:29
Kapalı Hesap (203105)
10-02-2012, 10:46   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

iventus da olabilir

kapıda ödeme var bu arada teknobiyotik de inventus da çok güvenilirdir ben olsam inventusdan alır kapıda ödeme yapardım

Banned
10-02-2012, 11:11   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj

webdenal.com
http://www.webdenal.com/
burası da kapıda ödeme yapıyor..
ben burdan alıyorum.

Cnyylmz
10-02-2012, 14:11   |  #4  
OP Üye
91 mesaj

Arkadaşlar Değerli Yorumlarınızdan ötürü Teşekkür Ederim, Olmazsa aynı sistemi İnventusda toplayayım yada Teknobiyotikten Havale ile Alalım. Webdenal' da Toplama Sihirbazı yok diye biliyorum, Peki İnventus Teknobiyotik' in yaptığı Montaj ve Sistem Test' i yapıyor mu Arkadaşlar ...

Son Düzenleme: Cnyylmz ~ 10 Şubat 2012 14:12
Kapalı Hesap (203105)
10-02-2012, 16:29   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Alıntı: Cnyylmz  
Arkadaşlar Değerli Yorumlarınızdan ötürü Teşekkür Ederim, Olmazsa aynı sistemi İnventusda toplayayım yada Teknobiyotikten Havale ile Alalım. Webdenal' da Toplama Sihirbazı yok diye biliyorum, Peki İnventus Teknobiyotik' in yaptığı Montaj ve Sistem Test' i yapıyor mu Arkadaşlar ...
tabiykide montaj ve test edip gönderiyorlar inventus gerçekden de şu ana kadar gördüğüm en iyi mağazadır
burada face sayfası da var biraz yorumları okursan ne kadar kaliteli bir hizmet verdiklerini görürsün

ayrıca vatandan da alışveriş yapıyorum ancak sadece % 25 indirim olunca ama oradaki parçaların hepsi 2 yıl garantili inventusda 2 ila 7 yıl arasında değişen garantili parçalar mevcut

QART13
10-02-2012, 19:48   |  #6  
QART13 avatarı
Yıllanmış Üye
303 mesaj

kardeş kesinlikle inventus diyorum ben parçaları oradan aldım ve psu arızalandı ilk hafta yolladım iki gün sonra hemen isterseniz paranizi geri verelim isterseniz yenisini yollayalm isterseniz farklı bir ürün seçin farkını ödeyin dediler şok oldum.parayı geri vermeyi teklif eden nadir satıcılardandır inventus kesinlikle güven içinde alabilirsin.ayrıca yeni psu 40 tl pahalıydı ben 50 tl yatırmştm zarfla 10 tl yi özür mektubuyla geri yolladılar.çok guveniyorum inventus a...

Cnyylmz
10-02-2012, 22:01   |  #7  
OP Üye
91 mesaj

Hepinize Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar, Şimdi İnventus' dan yeni Sistem Topluyorum ...

QART13
10-02-2012, 22:22   |  #8  
QART13 avatarı
Yıllanmış Üye
303 mesaj

http://www.facebook.com/photo.ph ... 1909&type=1&theater dostum suraya bakarmısın ya su resmin altındaki yazıyı oku ve nasıl bir firma oldugunu gör ben saygıyla  eğiliyorum önlerinde başkada birşey demiyorum... 

hiç pişman olmayacaksın inventus gibisi çok zor bulunur..