hp pavilion sormuş:
öncelikle bu denli güzel bir sayfa açtığınız için çok teşekürler. 06.12.2009 tarihinde bir notebook aldım.aldığım ilk gün kurlum yapmakta zorlandığım için 3 kez power tusundan kapattım.bu ilk hatamdı.2. olarak aradan 15 gün gecti bilgisayar 3-4 kere elektrik kesintisi yasamıs ve yavaslamıstı.sonra bunun üzerine sistem geri yükleme yaptım.hızlandı fakat cd rom bu seferde cok gec okumaya daha hızlı calısmaya basladı.hp advisör diye bir programdan sistem geri yüklemeyi yaptıktan sonra sistem analizi yapıorum güncelleştirmeler indiriliyor başarılı oluyor fakat bilgi toplanılıyor ve sistem analizi yapılıyor basarız oluyor.sonra bilgisayarımı fabrika ayarlarına çevirdim pc hızlandı fakat hale girdigim o sistem analizi başarısız çıkıyor.kısacası sorum şu.elektrik kesilmesi sonucu pcmin içindeki parcalar azda olsa zarar görmüs olabilirmi.2.si bilgisayar hızlı ama niye sistem analizi basarısız cıkıyor
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
hp pavilion dv6-1360et ram3gb atı ddr3 ekran kartı 1gb intel core 2 duo işlemci 2.26 ghz hd4650 p7550 6 hücreli lityum lion pil
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6.3; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)