Evet arkadaşlar,
DiamondsMines ve okinkurt adlı arkadaşlarımız ile görüştükten sonra tek Oyun Benchmarklarını değil, Sistem Benchmarklarını da paylaşarak yeni sistem toplayacak arkadaşlarımızın sistem topladıktan sonra örneğin saniyede HDD'nin bir sektöründen diğer bir sektörüne saniyede kaç MB ile aktarım yapacaklarını , saniyede kaç MB veri sıkıştırma , şifreleme gibi değerleri paylaşabilirsek paylaşalım lütfen. Hatta isteyen olursa sistemlerini tamamen sağlam Stress Testlerine sokup hep bir parçanızın ne kadar değere ulaştığını SS ile yada Yazarak paylaşabilirsiniz. Hatta benim gibi "com.nu" adresinden veya başka bir adresten free subdomain alıp onun içine atabilirsiniz benchmark sonuçlarınızı.
Benchmark Araçlarımız : AIDA64 , Crystal Disk Mark , Ugine Heaven , 3D Mark , 3D Mark11 , 3D Mark Vantage , Cinebench , SysMark , Visual Studio 2012 , HWM BlackBox , Sandra , MSI Kombustor , AS SSD Benchmark .
Not: Lütfen SS'lerinizi olabildiğince küçük eklemeye çalışınız. Resimleri küçük ekletmemizin sebebi internet bağlantısı yavaş olan arkadaşların sayfaları görüntülemekte zorlanmasından kaynaklıdır. Ve ayrıca tek masaüstü değil mobil üzerinden siteye erişim yapan arkadaşlarımızda var. Onlarıda düşünerek lütfen olabildiğince küçük ekleyelim.
Not 2: Sistem özelliklerinizi yazmayı unutmayıp aşağıdaki gibi yazabilirseniz çok iyi olur.
CPU: Amd Anthlon 64 X2 4200 + Dual Core Proccessor 2.21GHz
GPU: (O/B) nVidia GeForce 6150SE nForce 430 256MB-DDR2
Anakart: Asus M2N-MX-SE AM2+ Socket
RAM: 2x 1GB Kingston DDR2 667MHz SDRAM
İşletim Sistemi: Windows 8 Pro 64Bit
Monitör: Vestel Satallite Series 22" TV
PSU: 350W Standart PSU
07.08.13 17.34 //Edit: Yeni benchmark araçları konuya eklendi.
12.08.13 19.05 //Edit: Beyler sonuçlar çok uzadığı için kendime ait free subdomain'e ekledim sonuçları Buyrun sonuçlar... . Ama tasarım açısından tam bir hayal kırıklığı onu belirteyim :D
14.08.13 19.28 //Edit: "" AIDA64 " Ugine Heaven " Blackbox " Sandra " Crystal Disk Mark* "" Benchmarkları eklendi...
Not: En son eklenen benchmarkların sonu (*) ile gösterilecektir.
17.08.13 12.41 //Edit: Yeni benchmark araçları konuya eklendi. [ MSI Kombustor ve AS SSD Benchmark ]
22.08.13 18.12 //Edit: Free domain'e FTP erişimim kesikti. O yüzden ""MSI Kombustor - AS SSD Benchmark - Crystal Disk Mark""ın kurulum dosyalarını sunucuya yükleyememiştim. Yeni erişimim olduğu için hemen yükledim.