sistem bilgilerim windows7 ya da windows8'i destekler mi ?
sistem bilgilerim :
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
E6550 @ 2.33GHz
2.34GHz, 1,00GB RAM
Ram düşük en az 3gb yaparsan rahat kullanırsın.
Evet edersin bendede suan 3gb ram dual core e5400 var w7 ve 8 i rahat kullandım .
windows 7 ultimate 32bit yüklemeni öneririm windows 8 yükleme sonra pişman olursun
C2D e6300 1.86 Ghz ile bile win 7 ultimate çalışıyor.Ama rami en az 2 gb yapmalısın.
berkaymurat o sisteme hiç ultimate yüklenir mi hiç aklın kesiyor mu ? xp kullanmaya devam etsin.Amd Anthlon x2 4200+ Dual core 2.2GHz
2gb Ram (1.75 kullanılabilir)
Ben bu sistem ile Windows 7 Ultimate 64Bit kullandım hiç kasmadan. Şuandada Windows 8 Pro 64Bit kullanıyorum. 32Bit ve XP devri geçti. Ne şuan sadece Win8'de ses kartı driverım çalışmıyor okadar. Oda zaten on-boardtaki kartın içinde jack kırıldı. O yüzden tee 2000 senesinden kalma bi çıkma kartı kullanıyorum. O yüzden şuan ses hizmeti çalışmıyor. Yoksa sistem hala bomba gibi :)
peki benim bilgisayarımda çalışır mı ?Amd Anthlon x2 4200+ Dual core 2.2GHz
2gb Ram (1.75 kullanılabilir)
Ben bu sistem ile Windows 7 Ultimate 64Bit kullandım hiç kasmadan. Şuandada Windows 8 Pro 64Bit kullanıyorum. 32Bit ve XP devri geçti. Ne şuan sadece Win8'de ses kartı driverım çalışmıyor okadar. Oda zaten on-boardtaki kartın içinde jack kırıldı. O yüzden tee 2000 senesinden kalma bi çıkma kartı kullanıyorum. O yüzden şuan ses hizmeti çalışmıyor. Yoksa sistem hala bomba gibi :)