Kolay kolay çökmeyen, en azından 1 yıl kullanabileceğim bir Windowz olmalı. Herşeyden önemlisi ucuz olmalı ve tekeli elinde bulundurmamalı.
Sistem budur..
- 1
- 2
alıntı:
Gönderen : turanozzeybeknerde?
+1
öyle bir windows görürseniz banada haber verin :D
aslinda kullanici olarak sabir bizim tek cozumumuz olurdu heral de[:0]
alıntı:
Gönderen : 3mrahKolay kolay çökmeyen, en azından 1 yıl kullanabileceğim bir Windowz olmalı. Herşeyden önemlisi ucuz olmalı ve tekeli elinde bulundurmamalı.
çok şey istiyon bence ucuz olsun yeter
alıntı:
Gönderen : heaven_in_girlaslinda kullanici olarak sabir bizim tek cozumumuz olurdu heral de[:0]
demekki kullanıcılık psikolojisinden kurtulup yazılım üretmenin zamanı gelmiş...
windows ucuz olabilir ama asla hatasız olamaz çünkü bill gates güvenlik açıklarından para kazanıyo
yani bir güvenlik açığı bulunduğunda vay hemen düzeltelim demiyo da vay anasını bunu da buldular diyo... ve mecburen düzeltiyo
alıntı:
Gönderen : gunaysaywindows ucuz olabilir ama asla hatasız olamaz çünkü bill gates güvenlik açıklarından para kazanıyo
yani bir güvenlik açığı bulunduğunda vay hemen düzeltelim demiyo da vay anasını bunu da buldular diyo... ve mecburen düzeltiyo
+1
vallaha billaha ömrümde hiç windowsumun çöktüğünü hatırlamıyorum 1 senedir bilgisayarımı değiştiriğim zaman hariç hiç bir zaman windowsum da bir sorunla karşılaşmadım.kısa bir süre driver sorunu ile uğraştım.onun haricinde windowsuma karşı farkında olmadan her türlü mücadeleyi ve suikasti yapmışım ama yok abi banamısın demiyo.
free_x_man arkdasım bu konu ıcın cevap yazılmıs en son tarıhe bir bakarmısın
Turan abi bile gideli ne kadar oldu
3 senedir formatlamıyorum makinemi.tıkır tıkır.winXp kullanıyorum.tüm güncelleştirmeleri yükledim.(tabi betalıktan cıkınca) arada spy taraması yapıyorum.herhangi bir antivirüs programı yüklü :D nod32 yüklü su an. her türlü seyi yapıyorum bilgisayara bana mısın demiyor.kıl oldum abi gıcıklık olsun diye formalıcam :D
sistem
p4 2.4
gigabyte anakart (modelini bilmiorum)
256 ram
geforce fx5200
lg dvd-rom
lg cd rom
cart curt yani devasa bişi diiL bilgisayarım :D
En iyi windows yoktur Ama en iyi linux vardır yaşasın linux vede kullananlar
linux konusunda bana katılanlar mesaj yollasın
goke adam üç ay önce cevap yazmış
Arkadaşlar o zaman siz bir tür windows a bakın.
Link::
kardess bu konunun tarihine bi baksana tam 3 kere eskimis yeniden acilmis....
3mrahKolay kolay çökmeyen, en azından 1 yıl kullanabileceğim bir Windowz olmalı.Bir arkadaşımı tanıyorum.. en az 3 senedir aynı windows XP yi kullanıyor..
kendimden biliyorum... windowsum hic cokmedi... sadece sıkıldım diye format attım =)
- 1
- 2