merhabalar,
masaüstü bilgisayar almak istiyorum yani kendim toplayacağım biraz internette araştırdım sadece kasa içeriği olarak 1000tl civarı bir şey aroyorum. 3d oyunları full grafik oynama gibi fantezilerim yoktur fakat yine de yeni oyunları en azından orta grafikte kasmadan rahat bir şekilde kaldırsın klavye ve fareyi parçalatmasın bana :)
biraz araştırdım bi kaç ana madde çıkardım ne kadar uyumlu olmuş aynı fiyata daha iyileri olabilir mi değerlendirir yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. 1000 değil de 1200 1300 olur fiyat belki ama başım ağrımasın yeter. 4 sene önce 1.850tl ye bilgisayar aldım ne kadar pişmanım onu aldığıma bilemezsiniz. 4 senede bıraktı kendini üstelik pek oyun oynamadığım halde:) neyse uzadı biraz parçalar şunlar:
İşlemci: Core2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache 1333
Ram : Kinston Hyperx 2*2GB DDR3 1333Mhz
Anakart: Intel H55HC 1156 soket 1333
Ekran Kartı: HD5570 GDDR3 1GB 128Bit DX11
benim hesaplarıma göre bunlar 980tl tuttu hdd kasa güç kaynağı vs... pek fazla bişi olmadığı için dikkate almadım. sistem uyumlu çalışır mı? kaldıracağı oyunlardan örnek verirseniz sevnirim. hangi parçalar değişmeli bunların yanında olmazsa olmaz parçalar varsa onları söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. şimdiden teşekkür ederim