arkadaşlar arasıra bilgisayarımın özelliklerinde sistem derecelendirmesi kullanılabilir değil yazısı oluyor?Neden?
sistem derecelendirmesi kullanılabilir değil
- 1
- 2
o yazıya tıklayınca bi sayfa açılması lazım ya da "Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Performans Bilgileri ve Araçları" yerinden halledebilirsin.
Buda windows 7de olan bir hatadır ve halen daha çözümüğ bulunamamıştır.Crackten kaynaklandığı yanlışb ir bilgidir.Windows 7nin buna benzer daha bir çok hatası vardır.Zaten rtmnin amacıda budur.Rtm halen daha tamamlanmamış surum demektir.Halen daha tamamlanması için çalışılmaktadır.Ancak bu çalışmalar update uzerinden guncellemeler ile olmaktadır...Artık ameliyata derin çalışamlara ihityaç kalmamıştır.Ancak ameliyat gerekirse bir sp çıkar olur biter:))
Buda windows 7de olan bir hatadır ve halen daha çözümüğ bulunamamıştır.Crackten kaynaklandığı yanlışb ir bilgidir.Windows 7nin buna benzer daha bir çok hatası vardır.Zaten rtmnin amacıda budur.Rtm halen daha tamamlanmamış surum demektir.Halen daha tamamlanması için çalışılmaktadır.Ancak bu çalışmalar update uzerinden guncellemeler ile olmaktadır...Artık ameliyata derin çalışamlara ihityaç kalmamıştır.Ancak ameliyat gerekirse bir sp çıkar olur biter:))ama benimki rc
arkadaşım her windows 7 kurulduktan sonra böyle der
benim laptoptadu fişe takmayınca tercelendirme programı çalışmıyor burdan yola çıkarak söyleyebilirimki bilgisayar arka pilanda grafik kartını yada işlemciyi kullanan bir program nedeniyle bu derecelendirme programını çalıştırmıyor olabilir. nedenide doğru bir puan vermek için olabilir
benim laptoptadu fişe takmayınca tercelendirme programı çalışmıyor burdan yola çıkarak söyleyebilirimki bilgisayar arka pilanda grafik kartını yada işlemciyi kullanan bir program nedeniyle bu derecelendirme programını çalıştırmıyor olabilir. nedenide doğru bir puan vermek içinbilgisayarım masaüstü
webcam gibi donanımları çıkarttıp çıkarttıp takarsanız bu sorun ortaya çıkıyor sanırım....
benim laptoptadu fişe takmayınca tercelendirme programı çalışmıyor burdan yola çıkarak söyleyebilirimki bilgisayar arka pilanda grafik kartını yada işlemciyi kullanan bir program nedeniyle bu derecelendirme programını çalıştırmıyor olabilir. nedenide doğru bir puan vermek içinVistada da öyleydi.eğer laptop fişe takılı değilse derecelendirme yapmıyordu.çünkü pil modundayken tam performanslı çalışmadığından sistemi derecelendirmek sağlıklı olmaz ancak fişte takılıyken bunu yapabilir.Bu derecelendirme sorunu ara sıra bende de oluyor ve ne usb çıkarıyorum ne de başka bişey bazen derecelendirme gidiveriyor.bana bi hata gibi geldi.Son Düzenleme: sinan354 ~ 19 Ağustos 2009 13:45
bak hocam sen beni dinle ve dene senin dediğin şey arasıra olur ve gayet normaldir bir hata da değildir.
üst üste bir kaç test yaptığında "C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore" kısmı eski verilerle biraz dolar ve sen bilgisayar üzerine sağ tıklayıp özellikler dediğinde güncel değerlerin gelmesi biraz vakit alır. hatta bu durum çoğunlukla bilgisayarı yeni açtığında karşına çıkar. dilersen "C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore" içerisinde ne bulursan siler ve yeniden test yaparsın.
dileyen denesin: bilgisayar açılır açılmaz test sonuçlarına göz atmayı deneyin ve bir de tekrar yeniden başlattıktan 5 dk sonra deneyin.
windows 7 nin güzel taraflarından bir tanesi deee test yaparken laptopta otomatik olarak güç planını yüksek performansa alması puanlama işlemi bittiğinde eski güç planına geri getiriyor :D
- 1
- 2