arkadaşlar ben windows media player ı çalıştırmak istedim çalışmadı sistem geri yükleme yapmak istedim o da çalışmıyor xpo yi onarmak istedim c:\ çıktı ve konsoldan çıkmak için exit yazın çıktı biraz bekledim işlem yapmayınca exit yazıp çıktım şimdi sistem geri yüklemeyi nasıl çalıştırbilirm arkadaşlar lütfen yardım edin
sistem geri yükleme çalışmıyor
sistem geri yuklemeyı kapatmış olabılırsın ondan calışmamıştır buyuk ıhtımal yınede sen bılgısayarıma sag tıkla ozellıkkler de ustekı sekmelerden sıstem gerı yuklemeyı ac ordan c: surucusunun yanında ızlenıyor yazıyorsa ve secılıyse acık demektır acık degıse zaten ggerı yukleyemezsın acık ıse bılgısayarı guvenlı modda calıştır oyle dene
baktım ama herşey normal yalnız izleniyor değil de izleme yazıyor bide güvenli modda da çalışmıyor ya combofix i çalıştırdıktan sonra oldu yardım edin
ben sadece çalışmıyor diyorum yojsa nasıl çalışltığını biliyorum bilen varsa yardım etsin
pcni güvenli modda aç ozaman çalışır benimde öle olmuştu
Geri yüklemeyi neden ilk seçenek olarak düşündüğünüzü anlamadım.
Tavsiyem:
Başlat/çalıştır bölümüne wmplayer yazıp enterleyin çalışmazsa,
Program ekle kaldırdan media player varsa kaldırıp tekrar kurunuz,yoksa;
Yoksa sol kısımdaki Windows bileşenlerini ekle/kaldır bölümünden kaldırıp yeniden yükleyiniz. Sistem geri yükleme problemine gelircek olursak:
"oLc001ReiS" Arkadaşın verdiği link işini görecektir.
buna ek olarak system volume information klasörünü temizlemeni öneririm.
Bu klasöre erişmek için linki okuyunuz:
Bu klasörde temizlik yapmak için aşağıdaki adımları uygulayınız:
-system volume information klasöründe bulunan _restore klasrünü açınız.
-İçerisinde RP ile başlaayıp rakamlarla ifade edilen klsörler bulunmaktadır, bunlardan en yüksek rakamlı RP klasörü hariç tümünü silin.
-En yüksek rakamlı RP klasörünü açınız içerisindeki Change.log hariç tüm dosyaları siliniz.
Alıntı değildir.