Sistem geri yükleme yapmadan düzelmiyor..

inspector81
24-08-2008, 17:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar onceleri boyle bı problemım yoktu. kurdugum bı programdan mı yoksa vırusten mı yada baska bı sorunmu cozumu bulamadım ama. defalarca format atmama ragmen sorunu cozemedım. format atıyorum drıverları yukluyorum her drıverı kurdugumda da tekrar baslatıyorum acaba problem onlarda mı dıye ilk bşlarda sorun yok sonra sıradan bı program kuruyorum mesela flash veya java veya acrobat gıbı sonra makınayı başlatıyorum açıldıgında masa ustu gorunuyor fakat NE SAĞ TUŞ NE SOL TUŞ NEDEN BAŞKA BİŞEY YAPABILIYORUM. tek yapabıldıgım ve ızın verılen sey reset atmak control+alt+del calışıyor ama. sonra güvenli küpte açıp sistem geri yukleme yapıyorum herhangı bı noktaya ve pc tak açılıyor. açıp kapadıgımda yıne aynı sorun vuku buluyor tekrar sıstem gerı yukleme yapmak gerekıyor yanlızz. HELPP MEEEE PLEASE LUTFENN

drıverları ındırdım guncellerı kurdum acep ınlardan mı dıye kar etmedı XP cdm de bı problem olabılırmı onu değiştirmedım denemdım yanı şimdiden teşekkürler....AğlıyorAğlıyorAğlıyor

ustunahmet
24-08-2008, 21:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
371 mesaj

bilgisayarında virüs olabilir

Mustafa Deniz
24-08-2008, 21:42   |  #3  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj

geriye bir tek Xp cd'ni değiştirmek kalıyor cd büyük ihtimalle sonradan hazırlanmış bir kopya ve sistem dosyalarında eksiklik var. bence yapabilirsen başka bir cd ile dene.ya da formattan sonra ilk olarak antivirüsü yükle güncelle ve restart at ondan sonra diğer driverleri yükle.

inspector81
25-08-2008, 02:47   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj

teşekkurler birde o şekilde deneyeyım o aklıma gelmemiştı bak cok teşekkurler

Osgn
25-08-2008, 11:14   |  #5  
Yıllanmış Üye
349 mesaj
ustunahmet
bilgisayarında virüs
inspector81
...defalarca format atmama ragmen...
ustunahmet Belki de yazıyı iyi okuman gerekiyordur.

Son Düzenleme: Osgn ~ 25 Ağustos 2008 11:15