Arkadaşlar iyi günler. Benim sorum sistem geri yükleme ile ilgili. Bana bu konuda bilgili birisi cevap verebilir mi acaba.. Sistem geri yükleme tam olarak nedir. O tarihe dönerken neleri silip neleri bırakır. Mesela format attıktan sonra hemen geri yükleme yapsak ve daha sonra o güne dönsek aynı format gibi olur mu??
Sistem Geri Yükleme Yardım!!!
Oncelşkle sistem geri yukleme sıstemı gerıyukleme noktasına taşıyan, bunu yaparkende tasıdıgın tarıhten ıtıbaren sıstemın kurulu oldugu surucudekı bılgılerı de silen program, foto, sürücü gibi bilgileri ucuran bır komuttur. Çok işe yarar aslında
Atıyorum bugun 14'ü ve ben bugun gerı yukleme noktası oluşturdum ve sıstemım sapasağlam.Ayın 20'ınde sıstem çöktü nedenide yukledıgım bır dosya. En son gerı yukleme noktasına gerı döneceğim. Yanı 14'une. İŞte bu geri yukleme sırasında 14 ve 20'sı arası ne yukledıysen butun hepsı uçup gıdıyor..
Format attıktan sonra hemen geri yukleme yapamazsın.
onur baba kardeşim bnm pcme bulaşmıştı(avast kuLlanıodum) geri yukleme yaptım "sis. geri yukLeme başarısız" msjı aLdım
çünkü bazen virüsler sistem geri yükleme dosyalarınn blnduu klasörlere de bulaşıp kendilerini arşivliyorlar o zmn virüsü silmek için bütün sürücülerde sistem geri yüklemeyei devre dışı brak demnz lazım