sistem geri yükleme zamanı belirleme

HPQ-User
02-09-2008, 09:19   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

yükleme sormuş:
daha önce belirlen$miş bir tarih yok ise ve önerilen yükleme tarihlerinden daha önceki bir tarihe bilgisayarımı nasıl geri yüklerim. teşekkür ederim...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista - home premium amd işlemci 1.8 ghz

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)

Feel Good
02-09-2008, 10:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

Böuye bir şeyin mümkün olabileceğini zannetmiyorum.

GazI_9o9
02-09-2008, 11:31   |  #3  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,126 mesaj

Vista öyle bişey ki mübarek her açılışta neredeyse geri yükleme noktası olusturma eğiliminde.tabi revo gibi programlar da her uninstaldan sonra restore point oluşturuyor.tabiki bunların çoğu gereksiz.
ben şahsen bilgisayar tam tıkırında olduğu zaman bir nokta oluşturup diğer eskileri siliyorum.HDD den baya yer açılıyor.bunun için c özellikler/disk temizle/diğer seçenekler/altta "temizle" butonu bunu halleder
soruna gelince yani sen sistem gerşi yüklemeyi açınca noktayı kendim mi seçeyim diyorsun yoksa en eski noktadan bile daha mı geriye almak istiyorsun.ikincisi imkansız.
birinciye gelince sitem geri yüklemeyi açınca "farklı geri yükleme noktası seç" gibi bir seçenek var.orda oluşturulmuş noktaların listesi olur.birini seçerek "ileri" diyebilirsin.