SİSTEM GERİ YÜKLEME NOKTASI NASIL OLUŞTURULUYOR?PC Mİ 1,5 YILDIR KULLANIYORUM HİÇ GERİ YÜKLEME NOKTASI YOK SANIRIM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Sistem Geri Yükleme
bAşlat tüm programlar donatılar sistem araçları sistem geri yüklemeye gir karşına bi ekran çıkacak oradan sistem oluştur de rastgele bi açıklama yaz oluştur de
Başlat>Sistem>Gelişmiş Sistem Ayarları>Sistem Koruması yolunu izleyin. Kullanılabilen diskler-aranıyor... yazısıyla karşılacaksınız. Birkaç dakika bekleyin. Sürücüler listelenince kullandığınız sürücüyü(genelde C) seçin ve oluştur deyin. Geri yükleme noktasına herhangi bir isim verin, tekrar oluştur a tıklayın.
Program yükleyince,kaldırınca bazen sizin canınızın isteğine bağlı yapılıyor. Bilgisayarınızda otomatik olarak silen bir program yoksa duruyorlardır.
xp ile vista aynı bilgisayara yüklü ise yani ikisini de kullanıyorsanız.
Xp masaüstü açıldığı anda vista geri yükleme noktaları silinir.
Bu xp'nin vista ve win7'yi tanımamasından kaynaklanıyor.Vista geri yükleme noktaları xp'nin işine yaramadığı için xp bunları her oturum açılışta siliyor.
Bunun çözümü regedit sayesinde xp'nin vista yüklü diski görmemesini sağlamak.
Ama bunu yapınca disk hiç yokmul gibi davranılıyor ve vista yüklü diski hiç kullanamıyorsunuz.
Ben sırf bu yüzden xp'yi kaldırdım