sistemi geri yüklemek istiyorum.başta her şey normal gidiyor.en sonunda gördüyünüz gibi resimde olan çıkıyor
[img=http://img104.imageshack.us/img104/1188/adszar6.th.jpg]
sistemi geri yüklemek istiyorum.başta her şey normal gidiyor.en sonunda gördüyünüz gibi resimde olan çıkıyor
[img=http://img104.imageshack.us/img104/1188/adszar6.th.jpg]
Resmi gördüm.O geri yükleme noktası bozulmuş..eğer geride veya ilerde başka bir nokta varsa ordan yükleyeceksiniz.Bunun dışında başka çözümü yok bu işin malesef...Forumu biraz okusaydınız zaten geri yüklemenin yerine acronis true image gibi yazılımları önerdiğimizi görürdünüz.
çok merak ettim resmini nasıl gördünüz ?benresmi getiremedim
Önce herkese selam,
Bir geri yükleme soruna da ben yaşamaktayım. Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarın bazı parçalarını buna entegre ettim. Sistem uzun zamandır zorlama ile çalıştığından, bilgi aktarmak yerine her şeyi yeniden kurmayı düşündüm. Ancak ayarlarımı ve bazı bilgilerimi yedeklediğim dosyaları, geri yükleyerek kullanmayı düşündüm. Mesela; belgelerim ve ayarlarım dosyasının yedeğini, yeni bilgisayara taşıdığım HDD üzerine kaydettim. İş geri yükleme konusuna geldiğinde, (yüklenen bite miktarına bakarsanız tahminen geri yüklemenin bittiği yerde.) Bir diyalog box açılıyor ve "Yedeklemenin 2. ögesini yerleştirin" diyor.
Tamam dememden anlamadı. Mecburen iptal ettim. "Geri yüklemenin başarısız olduğunu ancak bir kısım yükleme yapılabildi" 'ğini söyleyip işi kesti. Ancak belgelerim ve ayarlarım klasörüne artık hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Klasör açılmıyor dahi.
Şimdi ne yapmam lâzım. Bir DocumentAndSetting Klasörü yüzünden herşeyi yeniden mi yüklemeliyim ve kullanmak istediğim eski ayarlarımdan da vaz mı geçmeliyim.
Saygılarımla
M. Nezih Özikiz
ali67sistemi geri yüklemek istiyorum.başta her şey normal gidiyor.en sonunda gördüyünüz gibi resimde olan çıkıyorbilgisyarını başka bir güne geri almayı dene
][/url]
ve sistemi geri yükleme yerine artık başka imaj oluşturan programlar kullan. ben norton ghost kullanıyorum ama daha başarılıları da var
nezihÖnce herkese selam,a.s. kardeş bilgisayarına xp cd'si ile onar yap. format atmana gerek yok. onar esnasında sana soracağı sadece şifresi masaüstü dahil hiçbir klasörüne zarar gelmeyecek veya herhangi bir programına ama sen yinede ekran kartı cd ni yanında bulundur.Bir geri yükleme soruna da ben yaşamaktayım. Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarın bazı parçalarını buna entegre ettim. .............................
ve sistemi geri yükleme yerine artık başka imaj oluşturan programlar kullan. ben norton ghost kullanıyorum ama daha başarılıları da var