sistem gerisnde çalışam programalr

serkan167
10-07-2010, 22:07   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
186 mesaj

arkadaşlar sistem arkasında çalışan programalrı nasıl kapatabilirm yardım edin lütfen birde bu çalıştıra yazdığımız cmd nedir

KerimJacop
10-07-2010, 22:31   |  #2  
Yeni Üye
32 mesaj

arkadaşım sistem arkasında bol bol işlem çalışır bunları görmek ve ya kapatmak için windows görev yoneticisine ihtiyaç duyarız. bunu açmak için başlat menüsünü sağ tıklayıp görev yoneticisini tıklar ve ya ctrl alt ve delete tuşlarına aynı anda basarız .. açıldıktan sora yukarıdaki sekmelerden işlemler deriz (uygulamalarda zaten gorebildiğin işlemler war.)neyse gel işlem sekmesine kullanıcı adı diye bi yer war oraya bi kere tıkla herşey yerli yerine gelecek ..SYSTEM ve LOCAL SERVİCE yazanları silme. onlar sistemin ..
diğerlerini (explorer dışında diğerlerini silebilirsin ama başlat menüsünün  sağ altındaki uygulamalardır onlar bazı kapatamadıkların ve sistem içinde çalışanlardır yani....)exploreri silersen yapman gereken şey çok basit  uygulamalara gel yeni görev de ordan gözat de bilgisayarıma bas yerel disk c ye gel windowsa gir orda explorer war onu seç tamam de gelir explorer.  hadi kolay gelsin sorun olursa sor çekinme :D

KerimJacop
10-07-2010, 22:34   |  #3  
Yeni Üye
32 mesaj

network serviceyi de silme eğer silersen pc kendine reset atar :D korkma bişey olmaz silersen sadece zaman kaybedersin :D zuhaa

serkan167
10-07-2010, 23:25   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
186 mesaj

cevapların için teşekkür ederm kerimjacop benim sorunun internete bağlanannamtı bana 444 0375 ten başlat çalıştır cmd yaz daha sonra netstat yaz dediler orada max. iki tane tcp adlı dosya çaılkşamaı gerekiyormuş ama benede 20 den fazlaydı onun için sistemin arkasında çalışna programalrı kapat deiler ama bende zaten uygulamalar kısmı boş ama arkada bazı şeyler çalışıyopr ama ben onları tespit edemedim hala işlemler kısmı nda çok şey var ama onların ne olduğunu bilmediğim için dokunamıyorum ikinci sorunum ise dizüstünü evde fişte çalıştırıken batarya takılı yoksda çıkartmalımıyım tşk..

PCKoLiK BeRKaY
10-07-2010, 23:43   |  #5  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Görev yöneticisinden kapatabilirsin . 2. soruna gelirsek eğer evde fişe takılıyken batarya takmana gerek yok . Saygılarımla . . .