Pc düzeceğim. Vatan pc ye gittim ordan topladım. Teknobiyotik ve hepsiburadanda baktım hepsine. Beğnemediğim parçaları başka yerlerdende almayı düşünüyorum.
Anakart: MSI Z77A-GD55 İntel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz (O.C.) HDM
İşlemci: İntel core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm işlemci
HDD: WD 3.5'' 2TB Cavier Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower
Monitör: Asus ML238H 23'' 2ms Full Hd Led
şimdi bu parçalar belli. Ram olarak da
Team Vulcan Xtreem 8(2x4) 2133 MHz veya Corsair XMS3 8(2X4) 2000 MHz
bunları almayı düşünüyorum. 1600 Mhz ramlere karşı ben bi önyargım var uyumsuz olduklarını düşünüyorum yani önceden aklımda öyle kalmış o yüzden istemiyorum.
Geçelim kasaya. Kasayı 2 şekilde düşünüyorum kasa+psu yada birlleşik ama soğutması iyi olan bir kasa tabi. Hepsiburadada Aerocool strikez one adv. 750 w kasa var bi bunu düşünüyorum bide psu yu ayrı olarak psu suz kasa olarak Aerocool vs-3 adv. yada Dark Truva düşünüyorum.
Psu olarak da Hıgh Power element 750w bronze 80+ yada ocz modstream pro 700w düşünüyorum ama gönlümden dark truva ve ocz geçiyor birazda fiyata göre biçimlenecek.
Ekran kartına gelirsek bütçem fazla yok ve bi 300-400 max. 450 lik bir kart alabilirim. bu sistem üzerinede. Ben araştırdım kartlar çok paalı değil hni 6850 bile günümüzn oyunlarını ve ileri için sistemde güzel iken kesinlikle iyi bence. tabi siz ne düşünürsünüz bilmem. Ben biraz sitelere fln baktımda 2 kart buldum.
powercolor AMD HD7850 1GB 256 BİT
powercolor Ati HD6870 1GB 256 BİT
bu ikisininde ortalama fiyatı 400 tl. bu kartların banayeteceği görüşündeyim siz ne diyorsunuz ve öğrenmek istediğim bir şey de powercolor. Bu firmadan daha önce alışveriş yapmadım grek sistem gerek firma konusunda uyum olarak bir bilgim yok. Başka bu fiyat ve bu kartlardan da yok. Siz ne düşünüyorsunuz genel olarak sistem ve ekran kartı konsuunda.