2200 lıraya oyun sistemi toplucam arkadaslar onerılerınızı beklıyorum bide gold dan 3500 lıralık alısverıse 3000 ödersın dedım magaza muduru laptopda alcam 2200 kasa ve monıtore kalan para yardım beklıyorum tesekkurler
sistem öneri
adam gıbı desene lan daha duzgun yaz anlasılmıyo adam gıbı konusmayı bılmıyosanda maydonoz olma anlamadıgın işe profilinde yaşı 110 gorünen adam bana yaşımı soruyo kımsınlan karşındaki kim ha.senın yasın kac dıcem ama yasa bakmaz terbıyesız terbıyesızdır
adam gıbı desene lan daha duzgun yaz anlasılmıyo adam gıbı konusmayı bılmıyosanda maydonoz olma anlamadıgın işe profilinde yaşı 110 gorünen adam bana yaşımı soruyo kımsınlan karşındaki kim ha.senın yasın kac dıcem ama yasa bakmaz terbıyesız terbıyesızdır1.ben sana gayet kibar bir şekilde yaşını sordum ?2.sen bana hakaret ediyorsun
3.lütfen bu lan ve terbiyesiz kelimelerini kullanmamaya özen gösterelim
4.şimdi soruyorum benim burda bir hatam varmı ?
5.hala bana yaşını söylemedin ?
Sakin olun beyler.
infazci6100 19-20 yaşlarında bir delikanlıdır.
Neden kavga ediyorsunuz :D
İkinizi de tanıyorum ayrıca Jubei76 arkadaşımız 76 doğumludur yani 34-35 yaşlarında abimizdir.
3500 liraya sistem için diğer forumdakiler yazsınlar ben bıraktım artık bu işleri bakmıyorum :))
sevgilerimle.
adam gıbı desene lan daha duzgun yaz anlasılmıyo adam gıbı konusmayı bılmıyosanda maydonoz olma anlamadıgın işe profilinde yaşı 110 gorünen adam bana yaşımı soruyo kımsınlan karşındaki kim ha.senın yasın kac dıcem ama yasa bakmaz terbıyesız terbıyesızdırSenin Konuşmalarında Bir 13-15 Yaşları Arasındaki Birisi Gibi Konuşuyorsun
yazdım yazdım sıldım vururum asarım keserım.dedım sıl gıtsın kapanmıs konu hakkında ınsanlar hakkında yorum yapan nedır bılen bılıyo kardesım sen kapanmıs konu ustune gıt kardesım cokda seyımde adamsında