Chavez arkadaş çok sağlosın. Bu forumda ki en büyük sorun bence seninde yakaladığın şey.
Bir çok kişi bilmediği şey hakkında Google da aratmadan dahi konuşuyor, sanki herşeyi yalamış yutmuş gibi.
Bu yüzden de insanları yanlış yönlendiriyorlar.
Hele kasa konusu en büyük sorunlardan biri bence. İnsanlar hayla Minton, everest, codegen gibi markaları adam zannediyorlar, hiç 30 dolara hem kasa hem de 400W PSU gördünüz mü?
Yahu bırakın onu, bu ayki BYTE dergisi ne demiş lütfen bir bakın;
ADAMLAR KASA OLARAK Feel Hurricane ÖNERMİŞLER. Eğer bunu sadece kasanın kendisi için deseler, eyvallah diyecektim, ancak içinde gelen 460W PSU için GÜZEL demişler. Al at aşağı dedim içinden, birde bu adamlar bizi bilişim sektörü hakkında bilgilendiriyorlar.
Ve adamlar bu B.ktan PSU ile;
AŞIRI güç çeken Dual Core 2.8ghz P-D
Bu yüzden de adam gibi votlaj isteyen i955 chipset anakart ( bu anakartlar neredeyse bir server kadar iyi voltaj çekiyorlar)
ve ekran kartı olaran 7800GTX. Yahu bu ekran kartı idel durumda 210W kuvvet çekiyor, ve sen gidip böyle bir kasaya emanet ediyorsun. Hemde diğer parçalarıda katsan, direkt çöplük.
Şimdi adam Byte dergisi alsa buna inanmayacak mı? Eh işte durum bu, ben bunu bir dergide dahi gördükten sonra burada önerilenleri normal bulmaya başladım, yani insanlar neler neler duyuyorlar...
Ah ah...