arkadaşlar benim aradığım program bilgisayar simgesine sağ tıkladığımızda sistem özelliklerini değiştirecek bir program arıyorum.Mesela 2.0 Ghz işlemci 1.00 Gb ram gibi özellikleri değiştirecek bir program arıyorum ben daha çok ram özelliğini değiştirecek bir program arıyorum.Eğer böyle bir program biliyorsanız benimle paylaşırmısınız.Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Sistem özelliklerini değiştiren program arıyorum
- 1
- 2
Ne demek istediğini tam anlamadım.O özellikler değiştirmenin yolu donanımları değiştirmektir çünkü onlar donanımların özellikleridir.Örneğin ram i 2 gb yapmak için yeni ram takman gerekir.Eğer overclock tan bahsediyorsan o ayrı bir olay ve deneyimli olmayanların yapması sakıncalı.
maksatım şu aslında bende 256 ram vardı.ben bunu 1 gb yaptım.yani 1 gb lik ram aldım.almamam gerekirken.babam alma demişti ram falan.bende kıramadım onu peki dedim.ama baktım.öyle olmayacak makina çok hantallaştı.gittim vatan bilgisayardan 50 ytl ye kingston ram aldım.işte ben bunun için arıyorum programı babam bilgisayarım simgesine sağ tıklasa ordan kabak gibi karşısına çıkacak 1 gb ram diye o 256 takılı sanıyo umarım beni anlamışsındır.aslında yazdıklarım biraz komik gibi dimi
buldum buldum :)
bilgisayarın o özellikler bölümünin dosyası
C:\Windows\system32\sysdm.cpl budur
bu dosyayı ResHacker gibi bi program ile editleyeceksin...
daha önce dosyanın yedegini almayı unutma ama :)
kendim upload ettim
http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1945566/ResHack.zip
- 1
- 2