delü sormuş:
arkadaşlar sorum şu pcmi daha hızlı çalıştırmak istiyorum bunun için denetim masasındaki sistem gelişmiş performans ayarlarından en iyi performan için ayarla seçenegini işaretledigim zaman windows klasik stile dönüyor hadi onu bi şekilde xp yapıyorum ama masaüstü simgeleri üstleri mavi renk oluyor ve bilgisayarım belgelerim vb.... açtıgım zaman sol bölme yok oluyor bunları nasıl ayarlayabilirim birde en iyi performan için ayarla dedikten sonra aşagısındaki tiklerin hepsinin işaretli olmasını istiyorum.ama en iyi performan için ayarla dedikten sonra otamatikmen tik işaretleri kalkıyor hepsinin bu tik işaretlerinin kalkmaması için ne yapabilirim.yani şunu demek istedim hem en iyi performan için ayarla hemde bütün bu tik işaretlerinin işaretli olmasını istiyorum.ama bunu bir türlü yapamadım size sorayım dedim.yardımmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
MS Windows XP Professional SP3
AMD Athlon or opteron CPU-model unknown,512mb ram ,nvıdıa geforce fx 5200 (microsoft corporation)
işlemci:2.80 ghz
ekran kartı:256mb(nvıdıa geforce fx 5200 (microsoft corporation)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)