arkadaşlar yeni sistem toplıcam işlemci i7 860 aldım sistemı kısmetse yaza toplucam
ANAKART ta kararsız kaldım gıgabyt p 55 ud4 mu alayım yolsa asus p55 promu hangısı daha avantajlıdır
acaba yaza beklesem bu sevıyedekı fıyat olarak anakartlara [[ usb 3 ]u destekleyen anakartı çıkarmı acaba
sıstem orta sevıyelı olacak 4gb ram 1333 500 gb samsung hdd 256 bıt ekran kartı coler master kasa guç kaynağı 500vatt ocz işltım sıstemı w 7 home edıton 64 bıt olarak duşunuyorum
gunun moda sozu ucu açık bır sıstem bızımkı , sade işlemcı aldım yavaş yavaş fıkırleıınızıde alıp toplamaya çalışacaz
sıstem toplama / anakart tavsıyesı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
Yıllanmış Üye
234 mesaj
yaza toplucaksan işlemciyi neden aldın bilader .s
OP Yeni Üye
40 mesaj
ya çok uygun fıyata buldum da ondan aldım zaten kafamda i7 serısı vardı ( 450 tlye 8 taksıt)
Yıllanmış Üye
234 mesaj
sistemi şimdi topla madem hepsi burada world e 6 taksit çok uygun fiyatlar var .
OP Yeni Üye
40 mesaj
yaza bekleme nedenım anakartlarda usb 3 desteğınden dolayı kı tahmınım mayısa doğru usb 3 desteğını koyacaklar
Yıllanmış Üye
234 mesaj
e hemen alacak mısın o anakartı fiyatlar ateş pahası olur . neyse para cebimden cıkmıyo ya .. iyi bekle .. yaza toplayacaksan şimdi düşünme bunları alacağın zaman konu aç söyleriz o zamana kadar oooo ...
Üye
93 mesaj
işlemciyi nerden aldın o fiyata çok iyimiş:)