Bi arkadaşım sistemini yükseltmek istiyo ama kararsız kardık yardımlarınız beklıyorum
1. Sorun 2 gb ram ekran kartı falan alıcaz ama anakart baya eski max 667mhz destekliyor
sizce bu anakartla devam mı edelım yoksa yeni bi anakart mi alalım ben hazır para vericen bari bişeye benzesin diye anakart almasını önerdim ram mhz ını ona gore yuksek alırız en azından anakart önerisinde bulunursanız sevinirim
2. Sorun güncel oyunları çalıştırabilecek bi ekran kartı önerir misiniz GTA4 vb oyunlar için max olmasa bile orta düzeyde falan oynanabilecek
3. Sorun İşlemciyi değiştirmezsek oyunlarda falan sorun çıkarır mı P4 3,0 işlemci var
Sistem Toplama Önerisi
siz ßence yeni sistem toplayın şmdi ram alırsın e.kartı alırsın işlemciyle anakart qözüne batar değişttimek istersin onun için yeni sistem topla vede ben sana amd öneririm oyun için istiyosun belli amd toplarız siz larar verinde :)
Bütçeniz nedir? Anakartınızın marka ve modeli, güç üniteniz kaç Watt'lık?
cevap1: senin bütçene bağlı anakrtın çift çekirdek destekliyorsa değiştirmene gerek yok ama değişse de fena olmaz.
cevap2:güncel oyun için birsürü ekran kartı önerebilirim ama sizin bütçe nedir?
cevap3:güncel oyunlar çift çekirdekli işlemci istiyor ( gta4,crysis,farcry gibi) ekran kartını iyi bişey alsan bile işlemcinin değişmesi şart.
bütçeni yaz yapalım sana bir sistem
evet arkadaşlara katılıyorum... fazla deil 1sene sonra o işlemciyi değiştirmen gerekecek
ekran karti icin 200 - 250 ytl gibi bisey dusunuyoz
su 2 model arasinda kararsiz kaldik biri 256 bit digeri 128 bit ama GDDR 5
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34574
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38076
bu ekran kartina yeni psu sart 300 350 W ile calismaz bu kartlar
anakarti degistirirsek saglam bi islemci de alirsak geriye pek parca kalmiyo hdd dwd rw falan sifir pc toplamis gibi olacaz o kadar da butcesi yoktur sanirim
simdi biz bu yukardaki 2 karttan birini ve OCZ 2 GB 667 mhz ram alirsak P 4 3.0 islemciyle GTA 4 falan oynanir mi /// Xp de
peki yukarida belirttigim ekran kartlarindan hangisini onerirsiniz