selam arkadaşlar.önümüzdeki hafta bir bilgisayar alacam.sistemi şu şekilde kurdum amd athlon 64 venice S939,epox 9N-PAJ NF4 anakart,leadtek 128 MB Winfast Geaforce 6600GT TDHX ekran kartı ve 512 MB ram.yanlız ekran kartı ve anakart konusunda kararsızım.sizce seçtiğim anakart ve ekran kartı yeterli mi yoksa farklı bir öneriniz var mı.ancak fiyat olarak bu parçaları fazla geçmezse iyi olur.şimdiden teşekkürler...
sistem yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ekran kartında msi nx6600Gt al. anakarttada asus veya msi alabilirsin.
yaa arkadaşlar kimse yardımcı olmıyacak mı.ekran kartında msi nx6600gt veya leadtek 128mb winfast 6600gt extreme arasında kararsız kaldım.ayrıca anakartı epox 9n-paj(ndividia nf4,s939,glan,sata,raid)=135$ almaya karar verdim sizce nasıl?
leadtek almıştı arkadaşım baya bi iyi dedi süper yani
Bir de Ramlerin i takım al dual ddr yap daha iyiy olur...512 belki zayıf kalır o sisteme. (hani yeter ama herşey süper ken ramler eksik kalmasın.)Twinmos falan takım ramlar satıyo 2 parça 512 +512 1gb ramler 2.5 cs Leri olmasına dikkat et altı daha iyi...
Bak kardeş.
Anakartın ucuz ve geniş overclock özellikleri sunuyor. Eğer overclock yapacaksan iyi bir seçin yapmışsın
Ancak eğer ciddi oc ci değilsen msi slisiz modeli alabilirsin.
Onun dışında çok iyi bir anakart seçmişsin.
ekran kartında hiçbirşey farketmez. markalar arasında performans farkı olmaz. msi/asus/... 6600gt hep aynı performansı verir.
Ama üstünde soğutma sistemleri farklıdır sende en sessiz olanını seç. Bence palit de iyi bir marka.
Gerisi iyi
kolay gelsin.
sagolun arkadaslar.ekran kart1n1 leadtek 128mb winfast 6600gt almaya karar verdim.zaten overlock yapacagim anakartida epox alacam.ram lere gelince simdilik param buna yettigi icin 512 mb aliyorum.daha sonra 512mb daha almayi dusunuyorum.sorun olmaz degilmi.bu sekilde de dual yapabilirim dimi?
Evet notyet.
Artık amd işlemciye yerleştirdiği bellek kontrolcüsü sayesinde intelden bile daha iyi kullanıyor bellekleri.
İlk olarak 512 almak sonra bir 512 daha alman hem yer açısındanda faydalı olur.
Bu saatten sonra 256 az kaçar. 512*2 yaparsın dual olur.
Onun dışında ekran kartı dediğim gibi marka farketmez, palit bile alabilirsin, en ucuzlarındandır çünkü aliminyum soğutma kullanıyor biraz sesli ama genede ucuz. winfast bencede iyi bir seçim.
kolay gelsin.