Sistem yüklenmemiş kur'u yeniden başlatın.

man on the moon
27-06-2008, 14:00   |  #1  
man on the moon avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

Elimde MSI vr330-x notebook var. Geçen akşam SP3 yükledim. Clamwin ile tarattım. ve bir çok trojan buldu. tam tarama bitmeden kapattım..

daha sonra ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama bilgisayarı yeniden başlattığımda "windows iletisi" çıkyor. "sistem tam olarak yüklenmemiş. Kur'u yeniden başlatın" diye hata iletisi çıkıyor. "tamam"a bastığımda bilgisayar yeniden başlıyor. ve her defasında aynı sorun kendini tekrar ediyor. güvenli kiptede aynı şekilde...

XP'nin orijinal etiketi yok ama sanırım orijinaldir. Ama kutusunda kurtarma diskide yok.

Reborn91
27-06-2008, 16:12   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

clamwin i hiç tavsiye etmem. AVg kullan çok daha iyi. Hatta mümkünse Avira nın free versiyonunu kullan o ikisindende iyi. Bence en iyi free antivirüs Avira Antivir. ;)

bence bas formatı en kolay çözüm Göz kırpma

Son Düzenleme: Reborn91 ~ 27 Haziran 2008 16:12
man on the moon
28-06-2008, 12:09   |  #3  
man on the moon avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,151 mesaj

elimde format atacak bir şey yok yani kurtarma diski vs... ya da xp cd si.
birde bulsam bile orijinal olmayınca güncellemelerde problem olmasını istemiyorum. haydi hayırlısı...

cnkt_24
28-06-2008, 13:00   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
99 mesaj

Format Atmaktan Baska Çaren Yok Gibi. Kullandığın Program Senin Sistem Dosyalarında Virüs Bulmuş ve Virüsü Degil, Direkt Olarak O Sistem Dosyasını Silmis Gibi Görünüyor... Ya Sistem Onarma Yapacaksın; Yada Format Atacaksin...

Tavsiye Etmek Gibi Olmasin Ama Simdilik Orjinal XP Bulana Kadar Korsan Yüklersen Sorun Olmaz Diye Düşünüyorum...

man on the moon
28-06-2008, 13:18   |  #5  
man on the moon avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,151 mesaj

etiket olsa problem olmaz ama birde makina aslında benim değil. düzgün çalışmıyor bir bakıver demişlerdi. biz de çalışmaz ettik.
clamwin raporuna göre Bulunan  Trojan.Autoit-13 c
yanımda usb de olduğundan kullandım.
zannedersem asıl problem çıkaran o ara başka bir arkadaş kendi usb sinden nod32 kurmuştu sanırım o halletti.
ondaki kırık nod32 idi. yani rar dosyasına çift tıklıyorsun. ekranda hiçbirşey görmüyorsun bir bakmışsın nod32 kurulmuş.