bilgisayar kullanırken aşırı zorlama olduğunda mavi bi ekran açılıyo sonrada bilgisayar kapanıp açılıyo ve tüm yaptıklarım kayboluyor nedeni ne olabilir bir çözüm varmı
sistem
sorunun kaynağı bilgisayarı nasıl zorladığınıza göre değişir.
biraz daha ayrıntılı anlatırsanız daha iyi olur
değişiyor ama genelde bişiy yüklerden yada birkaç program açmaya çalışırken oluyor daha önceden olmuyodu format attıktan sonra olmaya başladı
Sistemini guvenlı kıpte açmaya çalış eger açılıyorsa Wındowsunda sorun vardır. Yok açılmıyorsa o zaman donanımsal bır sorun vardır. Once bunu bır test et. Guvenlı kıpe gırmek ıcın makınanı ılk açtıgında post ekranından sonra hemen F8 tusuna sureklı bas bırak karsına cıkan menuden Guvenlı kıpı seç..
güvenli kipte çalışıyor windowsumdaki sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
Sistemini XP cd'si ile kurtarabılırsın. Bunun ıcın XP CD'sını suruye koy ve sıstemı baştan başlat. Daha sonra CD'den onyukleme ıcın bır tusa bas dedıgınde XP yukler gıbı sısteme gereklı dosyalar yuklenecek. Karsına cıkan menuden repair deyip sistemini onar..Eger onarmadan sonrada boyle sorunlar devam edıyorsa sistemindekı dosyaların yedegını al ve duzgunce format at..
bende ayrı bir XP cd si yok format attığım cd var oda bozuk formatta atamıyorum artık zorlanmadanda kendi kendine reset atıyo tekrar açıldığındada microsoftun hata gönder uyarısı geliyo hata dada
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc06d.dir00\Mini012408-03.dmp
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc06d.dir00\sysdata.xml
yazıyo ne olduğunu anlamıyorum bi çözümü varmı?
Sistemin iyice çökmüş durumda bir başkasından CD bulup işletim sistemini yenilemelisin. Eger bulamıyorsan illegal satılan cd'lerden alıp KENDI ŞİFRENİ kullanmak kaydıyla yenıden kurabılırsın. Eger başka şifre kullanırsan bu yasadışı olur.
kendi şifremi nereden balıcam bana bilgisayar okul tarafından verildi şifre yokta
Eger sana verilen bir kitapcık veya laptopun onunde arkasında yazmıyorsa
regedit ten
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
MICROSOFT
WINDOWS
CURRETNTVERSION altında ProductId anahtarı war.. burdan öğrenebilirsin.
regedite girmek icin başlattan çalıştıra gir oraya regedit yaz... burdakı yaptıgın degısıklıkler sıstemı kökünden etkiler. O yuzden sadece kodunu al ve kapat.