Merhaba arkadaşlar ben sistemime gidecek ve tam koruma sağlayacak ücretli veya ücretsiz internet scurity virüs arıyorum.
Sistem: amd phenom x4 955 3,2ghz
ati radeon hd4850 1gb ddr3
m4a758tdv-evo ddr3
H-level ddr3 2gb 1333mhz
Sisteme uygun antivirüs önerleriniz?
Yeri gelmişken sorayım.Antivirüs de orjinal veya kopya fark ediyor mu?
Ben de NIS 2010 tercih ediyorum. İsterseniz önce doksan gün deneyebilirsiniz:
https://www.chip.com.tr/forum/nor ... gunluk_t136409.html
İnternet Security alacaksan kesinlikle Bitdefender Internet Security 2010 tavsiye ederim, güvenlik + performansı bir arada bulunduran kullanıp denediğim gayet başarılı bir yazılım. Üstelik bir de kampanyası var, 1 yıl fiyatına 2 yıl kullanabiliyorsun, extra özellikleri de çok iyi, türkçe destek kılavuzu ve online desteği olması da artı bir avantaj, 3 farklı kullanıcı arayüzü ile de kullanımı kolay ve özelleştirilebilir bir yazılım, bilgisayarının sistem özelliklerine gelince; çok performanslı çalışabileceğinden eminim Bitdefender' in. Sistemini kesinlikle kasmaz belirttiğin konfigurasyonla
İnternet Security alacaksan kesinlikle Bitdefender Internet Security 2010 tavsiye ederim, güvenlik + performansı bir arada bulunduran kullanıp denediğim gayet başarılı bir yazılım. Üstelik bir de kampanyası var, 1 yıl fiyatına 2 yıl kullanabiliyorsun, extra özellikleri de çok iyi, türkçe destek kılavuzu ve online desteği olması da artı bir avantaj, 3 farklı kullanıcı arayüzü ile de kullanımı kolay ve özelleştirilebilir bir yazılım, bilgisayarının sistem özelliklerine gelince; çok performanslı çalışabileceğinden eminim Bitdefender' in. Sistemini kesinlikle kasmaz belirttiğinBu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum... Parayla alacaksan Bitdefender dan şaşma... Üstelik elindeki sistemede çok uygun...<
Bitdefender performans ve güvenlik açısından en iyi seçim olur diye düşünüyorum. Bence de Bitdefender IS2010 sistemin için en isabetli korunma yazılımı.
Kesinlikle bende Bitdefender Internet Security öneriyorum, zaten sistemin yeterince güçlü ve Bitdefender' in internet security yazılımı bir çok internet security den daha hızlı çalışıyor ve sistem hafızasını da fazla kullanmıyor.
Şuanda kis 2010 yüklü ama tarama yaparken kasıyor o. O yüzden g data var o nasıl acaba bilgin varmı?Tarama esnasında kasmayan antivirus yoktur. Fakat kimisi daha az, kimisi biraz fazla kasar. GData da tarama esnasında bilgisayarı yavaşlatabilir. Fakat bunu dert etmemek lazım. Mühim olan, bilgisyarın sağlam biçimde korunmasıdır. GData bunu en mükemmel şekilde yapabilen bir güvenlik yazılımıdır.Eğer elinde kullanabileceğin bir GData ürünü var ise, başka adres aramanı tavsiye etmem. Hafta da bir defa, "Zamanlanmış tarama" ayarı ile tarama yapıyor. Yaklaşık 30 dk sürüyor. Bu esnada hafif kasıyor. Bunun dışında bilgisayarında çalıştığından haberin bile olmaz.
Bitdefender öneririm kesinlikle bilgisayarın için en iyi antivirüs olur diye düşünüyorum. Sistemi tarama yaparken bile kasmıyor, trojan bulma konusunda çok başarılı ve internet tehditlerine karşı da iyi bir savunma mekanizması var, çok hızlı tepki veriyor.