Şimdi değerli forum üyelir büyük - küçük, ben size bilmediğim yerleri danışacağım sizde bilgi ve yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin.
Öncelikle 1 sistem söyliyeyim.
PSU: Bir fikrim yok ama ısıtmadan beslesin doyum bilmez parçaları :d
Ekran Kartı : Ndvia GTX 590 SLı
Ram: Kingsthon 12gb (4x4)ddr4 veya 5 var m bilmyiorum.
İşlemci:AMD Bulldozer FX - 8
Anakart : Asus FX 990 Çıktı mı bilmiyorum
Monitör:Full HD Led TV 27 ''(veya 23)
Klavye - Mouse: Oyun için olsun :d 60$ kadar klavye olabilir en fazla 25$ olsun fare
Kasa:Aşırı kaliteli gerek yok.Termaller ne işe yarıyor bilemiyorum ayrıca 7fanı felan sıkıştırmadan rahat çalıştırcak.
Bu diğer aklımdaki sistem.
PSU: GENE FİKRİM YOK.
Ekran kartı:Ndivia GTX 580 SLı 3d way(veya)Ndivia GTX 580 SLı(veya)Ati CrossFire 3200 express veya başka(eskiyse bu kart)
Ram:Kingsthon 8gb ddr3 veya ddr4
İşlemci:AMD bulldozer fx - 7 veya var mı bilmiyorum fx-6
Monitör:FULL HD 23 veya 21 ''
Klavye Mouse:Mouse normal.Klavye 60$ a kadar olabilir.
Şimdi değerli arkadaşlar sizlerden istediğim şu 1. sistem birbiriyle uyumlu değilse bile anlatmak istediğim o biçim,fiyatları konusunda bilgilendirir misiniz.Değerli ADMİNlerde yardımcı olsunlar lütfen.Uzun vadeli düşünüyorum pc yi.
En çok aradağım şey şu 3ü parçalarda: Uyumluluk,Overlock-Turboboost,Isınma Sorunun olmaması.
Ona göre yorum ve önerilerinizi eksik parçalara tavsiyelerinizi ve olan parçalarada tavsiyelerinizi eksik etmeyin ALLAH Razı olsun hepinizden okuyan,okuyup yazan herkezden.Bu temmuz bilemedim ağustos başı alcam her an alabilirim.
Kasa:Normal ek fan taktıracağım zaman yeterli yeri olabilicek rahat bir kasa.