Sistemi geri yükleme.....????

_Ibanez_
08-02-2010, 03:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Arkadaşlar bnim bilgisayarımda win7 war ve yeni aldım bilgisayarın bazen yüklediğim programlardan dolayı bazende bilmeğim bi şekilde bişeyler açılmıo sorun yaratıo bnde bu durumlarda sistemi geri yüklüyorum ama sanki bu sistemi geri yükleme bilgisayara yan etki yapıo gibi geldi yani dha da kasılmasına sebep olmaya başladı gbi... Neyse kısacası bilgisayarda bi  sorun olduğu zmn sıkısık geri yüklmemk bi sakınca yaratır mı bn bunu merak ediyorum .... hepinize şimdien teşşkkürler....!

şafak89
08-02-2010, 04:44   |  #2  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

zannetmem :)

Roadrunnner
08-02-2010, 08:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
694 mesaj

Bence de pek sorun yaratmaz.Sana tavsiyem : Sistemine senin sık sık kullandığın programları yükle(Sık kullanmaktan kastım her formattan sonra mutlaka yüklediğin programlardır.) .Sisteme tam virüs taraması yaptır.Ccleaner gibi programlarla sistemi optimize et(Benim önerdiğim diğer programlar:Advanced System Care ve Glary Utilities).Sisteminin kararlı bir şekilde çalışmaya başladıysa daha sonraki adımlara geçebiliriz.İstediğin bir Backup yazılımını sistemine kur.Bu programla sisteminin bir yedeğini al ve bu yedeği güvenli bir yerde sakla.Sistemin saçmalamaya başladığında bu yedeği kullanarak sistemini eski haline getirebilirsin.Kolay gelsin arkadaşım...

Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 08 Şubat 2010 08:44
_Ibanez_
08-02-2010, 16:43   |  #4  
OP Yeni Üye
21 mesaj

Tekrardn teşşekkürler saolun ...! :)

Recep Baltaş
08-02-2010, 16:52   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Sistem geri yükleme sorun yaratır mı? Evet yaratır. Neden: saçma bir sistem olduğu için. Tavsiye etmem. Bilgisayarı kurar kurmaz kapatırım. Bir şeyleri geri yüklerken başka şeyleri siliyor ya da üstüne yazıyor. Windows'un gelmiş geçmiş en saçma özelliği..

Zaten bu yüzden Windows 7'de sistem yedekleme özelliği geldi...

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem sistemi yavaşlatıyor, hem virüslere yer açıyor, hem de sabit diskte boşa yer kaplıyor!