Yeni sistem topladım.Kafamada bir iki soru var içimin rahat etmesini istiyorum bir daha zor değiştiririm sitemi onun için iyi birşey olsun istedim.
Anakart:Asus P5Q Deluxe
Ekran Kartı:ATI HD4890
1000WATT POWER
İŞLEMCİM ne olmalı 4 çekirdekli intel ve amd nin iyi modellerini yazarsanız sevinirim.Fiyat 500-550 yorumlarınızı bekliyorum.
Sistemi yorumlar mısınız?
Şimdi bile oyunlarda directx 10 dogru duzgun kullanan yok o yuzden böle bi grafik kartı sectim yine de çok saol yorumun için
Bir yerde okmuştum amd phenom II nin bir modeli i7 yi geçmişti bu doğru mudur eger dogru ise birde amd soketli ii bi anakart ve işlemci söyler misiniz?cross fire desteklemesi şart.
ozan023Bir yerde okmuştum amd phenom II nin bir modeli i7 yi geçmişti bu doğru mudur eger dogru ise birde amd soketli ii bi anakart ve işlemci söyler misiniz?cross fire desteklemesi şart.Şu anda core i7'yi geçebilen bir amd henüz yok,Amd fanları biraz abartıyor hepsi bu.
Ocz 4*2 tabi bu eger Asus P5q Deluxe olursa ahmet79 un bana önerdiği anakartta güzelmiş.
Asus P5Q deluxe kullanırsam mı yoksa ahmet79 onerdiği anakart ve işlemciyi kullanırsam mı?
core i7 920fiyatı kaç peki?birde bu gigabyte X58 önerdiğin anakartta sadece intelin i7 modelleri mi kullanılıyo?
ahmet79Şu anda core i7'yi geçebilen bir amd henüz yok,Abartılan bir şey yok bazı testlerde core i7 965 i bile geçebiliyor AMD nin yeni phenom II X4 işlemcileri biraz testleri incele derimAmd fanları biraz abartıyor hepsi bu.
Core i7920 turkiyede fiyatı kac bilen var mı peki?
Anakart: Gigabyte EX58-UD5
İşlemci: Intel Core i7 920
Ekran Kartı:ATI HD 4890
Ram:OCZ DDR3 4GB(2GBx2)
Power 700W
İşlemci Soğuucu: NERO INTEL CORE i7 UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU
MS Windows Vista64Bit
Bu sistem kaç paraya Mal olur hesaplayabilir misiniz?
leech çok tessekkür ederim.bir sistem daha kac mparaya mal olur hesaplarsan sevinirim:)
Anakart:asus p5q deluxe
işlemci:core quad9550
ekran kartı:Ati hd4890
450W Power(kasa seçimi sana kalmış birşey)
Samsung 22" lcd monitör
500gb hdd
ram:ocz ddr2(2x2)
şimdiden teşekkür ederim;)
Arkadaşlar birisi bana slı destekleyen bir anakart önerebilir mi?ekran kartını zotac gtx275 yapıcam onun için söyledim
ozan023Arkadaşlar birisi bana slı destekleyen bir anakart önerebilir mi?ekran kartını zotac gtx275 yapıcam onun için söCrossfire istiyodnz sli'ye mi karar kıldınız..Son Düzenleme: leech ~ 01 Mayıs 2009 18:59
R3QU3MAbartılan bir şey yok bazı testlerde core i7 965 i bile geçebiliyor AMD nin yeni phenom II X4 işlemcileri biraz testleri inceleGeçenki konudan testleri çok inceleğimi anımsamanı ümit ediyorum...
bence bu yıla göre çok iyi bir sistem yapmışsın intel'in bir işlemcisini al derim.