Beyler Sistemim GTA 4 Ü Kasmıyo ! (Bİ ARA KASIYODU PATCH 2 1.0.2.0 I YÜKLEDİM SORUN KALKTI)BLACK OPS U KASIYOR NEDEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA SİSTEMİM ŞÖYLE NE ALMALIYIM ?
İşlemci:AMD Athlon II X2 250 AM3 3.00 GHZ Processor
RAM:2GB DDR3 KİNGSTOn
Anakart:ASUS M4A78LT-M LE
Ekran Kartı:ATİ REDEON HD 2600 PRO (GTA KASMADAN MİNİMUMDA OYNUYOR)BLACK OPS DA KASIYOR... :(
Cevaplarınızı Bekliyorum...
170 İLA 190 TL PARAM VAR(ÖĞRENCİYİM Lise 1 öğrencisiyim )
AMD Athlon QUAD CORE X4 3.0 GHZ(İŞLEMCİ 195 TL) İŞLEMCİYİMİ ALAYIM YOKSA EKRAN KARTINIMI DEĞİŞTİREYİM...Ekran Kartı Önerirseniz iyi olur...
Sistemim Gta 4'ü Kasmıyo! Black Ops'u KASIYOR ?
Ekran kartın düşük kalmış.Bütçeni biraz daha zorlayamaz mısın?İyi bi ekran kartı alman zor 170-190 lirayla.Ama orta düzey bi kart alabilirsin.biraz bakayım.öneri yazarım.
İşlemci alsan da ekran kartın düşük.Önceliği ekran kartına vermen gerekir.Kasma yapar mı bilmiyorum ama güzel bi ekran kartı alırsan oyunu açar.orta seviyelerde oynarsın.
Bak http://www.youtube.com/watch?v=d-4ExTCqLeA bu videoda black ops videosu var.Ekran kartı da HD5750.Videoda yüksek ayarlarda adam 30-35 fps aldığını yazmış.Oyunu en kötü orta ayarlarda rahat
oynarsın.
=Basic System Specs==
-Gateway DX4300-03u series Desktop
---(upgraded) ATX BESTEC 650watt Power Supply
---(upgraded) XFX ATI Radeon HD 5750, 1GB GDDR5 dedicated memory
---AMD Phenom(tm) 9750 Quad-Core Processor 2.40GHz
---8GB DDR2 memory
---1TB Hard Drive
---Windows 7 64-bit Operating System
Adamın pcsi böyleymiş.
FPS İşlemci ile mi ilgili EKRAN KARTI RAM İLEMİ ?
İşlemci alsan da ekran kartın düşük.Önceliği ekran kartına vermen gerekir.Kasma yapar mı bilmiyorum ama güzel bi ekran kartı alırsan oyunu açar.orta seviyelerde oynarsın.Beyler ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 800 YAPTIM HERŞEY HİNGDE KASMA SORUNU KALKTI BU EKRAN KARTI NASIL OLUYODA BUNU KASMADAN OYNUYO 6. BÖLÜME GEÇTİM VİETNAM SAVAŞI OKD KALABALIK KASMIYOR DEHŞET Bİ OYUN SANIRIM İLK BÖLÜMDE SORUN VAR BİDE UPTADE 2.0 I YÜKLEDİM ÖLE SORUN KALKTI :d(BİDE FPS 25 35 40 A BİLE ÇIKTIĞI OLUYOR YUPPİ AMA EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRCEM EKRAN KARTI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ...........Bak http://www.youtube.com/watch?v=d-4ExTCqLeA bu videoda black ops videosu var.Ekran kartı da HD5750.Videoda yüksek ayarlarda adam 30-35 fps aldığını yazmış.Oyunu en kötü orta ayarlarda rahat
oynarsın.=Basic System Specs==
-Gateway DX4300-03u series Desktop
---(upgraded) ATX BESTEC 650watt Power Supply
---(upgraded) XFX ATI Radeon HD 5750, 1GB GDDR5 dedicated memory
---AMD Phenom(tm) 9750 Quad-Core Processor 2.40GHz
---8GB DDR2 memory
---1TB Hard Drive
---Windows 7 64-bit Operating SystemAdamın pcsi böyleymiş.
Son Düzenleme: XxKadersizXx ~ 26 Şubat 2011 17:02
kadıköye git 60$ a 2 gb ekran kartı bile var git bak kadı köy merkez oldu artık
BEN ANKARADAYIM malesef VİRÜS44 Süper bi oyunmuş bu BLACK OPS SÜPER Vietnam Savaşı müthiş!!!kasma ortadan kalktı Bende hayret ettim ATİ REDEON HD 2600 PRO İLE kasmadan minimum hing arası oynuyorum FPS 35 den hiç düşmüyor....