Merhaba Arkadaşlar Adım Bahadır .Lise Öğrencisiyim.Pc'mde Win 98 Kuruluydu Ama Bana Yetersiz Geldiği İçin Xp Kurdum Tabi Baya Kastı Pc'yi.Artık Linux Kullanmak İstiyorum.Sistemin Özellikleri ''Celeron 400 Mhz 88 Mb Ram cdram'' Linux'a Localhost'dan Joomla Kurup İyice Öğreneceğim İçin Sadece Joomla Kurmamı Sağlasın Yeter. Bu Özelliklere Uygun Hangi Linux Sürümünü Tawsiye Edersiniz ? Maddi Durumum Yetersiz.Yani Öğrenciyiz.Takviye Yapamıyorum Pc'ye.Tekrar Ediyorum Sürüm Çok Eski Olabilir Farketmez Sadece Joomla Çalıştırsın.Windows'a Kurdum Joomla Ama Tam Çalışmadı.Hem Linux Havası Alırım Hemde İşlerimi Hallederim.Açıkcası Biraz Windows'a Kıl Oluyorum :) Şimdiden Çok Teşekkürler...İyi Günler..
Sistemim İçin En İyi Linux Sürümü !
Chip Dergisinden Almıştım Ama Zannedersem Yeni Sürümlerdendi :)
Arkadaşlar Mümkünse Sürümlerin Linkini Verirseniz Sevinirim
http://ftp-stud.hs-esslingen.de/ ... ux/core/2/i386/iso/
burda dvd side var cd isoları da 700 mblik cd isolarını indir kur. işini en iyi görecek linux. hem düşük sistem hem herşey içinde.
redhat in kendi projesi.
Benim bundan 2 kat daya iyi eski bir PC vardı ve Pardus 2008'i yükleyemiyordu. OpenSuse'de de çok fazla kasıyordu.
Intel Pentium 4 1.41 GHz
Nvidia GeForce FX5200
128MB RAM
bunda yüklenmiyordu sende hiç yüklenmez.
Zannedersem Link'teki Pardus 2008 Değil Daha Eski Sürüm.Dediğim Gibi Sadece Localhost'a Joomla Kuracağım İçin Çok Eski Sürümlerde Olur...
https://www.chip.com.tr/forum/han ... grenin_t126003.html
buraya bir gözat derim
ama donanımına uygunu bence gOS....
Testi Çözdüm Open Suse Çıktı %100 Eski Sürümlerini Araştırıyorum..
Arkadaşlar Bir Tane Buldm DamnSmallLinux Araştırıyorum Şimdi Dediğim Gibi Hiç* bir şey
Yapmayacağım Sadece Localhost'a Joomla Kuracağım (: Ama 50 Mb'Lık
İşletim Sistemi Kafamı Karıştırdı.
4 Gb Oda İndirmesi Biraz Güç Geliyor.Ama Önerileri Göz Önüne Alarak Bi Kaç İşletim Sistemi Denicem Pc'de.Hangisi Rahat Çalışma Ortamı Verirse Oraya Yöneleceğim..
50 mblık os var o da windows tabanlı ama resmi değil Reactos
Ben de eski bilgisayarıma Pardus 1.0 kurmayı denemiştim.Fakat Joomla kullanmak istiyorsan tam verim alamayabilirsin.