AMD+64 4800 X2 DUAL CORE 65NM
MSI K9N-2F ULTRA GF570
1GB 667 MHZ KİNGSTON RAM
160 GB HARRDİSK
256 MB PALİT 8600GT SONİC DDR3 EKRAN KARTI
RAM OLAYINI İLERDE ARTIRIRIM.ŞİMDİDEN TSKELR....
uygun fiyatli guzel bir sistem. kasandaki PSU nun gercek degerlerde olmasina dikkat et. sabit disk olarak samsung almaya calis.
Güzel bir sistem sen Egemeni dinle o zaman daha iyi performans alırsın
SAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ 66 USD
SAMSUNG - 160 GB SATA2 NCQ 56 USD
bence 250GB al. 10 dolar fazla vererek yaklasik 90 GB daha fazla alanin olur.
yuh ya 160 gb hardisk 250 gb hardisk ben eskiden 10 gb vardıya hardisk vardı şimdi ise sadece mp3 ler 20-30 gb heydi günler hey bu arda bende 160 gb hardisk var doldur doldur dolmuyor
İçine 3 tane HD film at bakim noluyo HDD
egemengigaSAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ 66 USD
SAMSUNG - 160 GB SATA2 NCQ 56 USDbence 250GB al. 10 dolar fazla vererek yaklasik 90 GB daha fazla alanin olur.
egemengiga nın dediği doğru ama hard disk markasını Seagate seç. nedeni ise 5 yıl garanti veriyor olması. diğer markalar ise 3 yıl veriyor.
Borga-xİçine 3 tane HD film at bakim noluyo HDDWalla daha hd filmleri görmedik.Walla ben 80 zor dolduroyum ikinci bilgisayarda.
testlerde samsung daha iyi oldugundan, ve ben de samsung dan memnun oldugumdan. onceden seagate vardi. ilk kesintide gitti. bu en az 50 kesinti atlatti...
saka bir yana, ikisi de benim gozumde yakin kaliteye sahip. modeline gore ustunlukleri degisiyor testlerde.
Borga-xİçine 3 tane HD film at bakim noluyo HDDfilm dediğin bence kabında durması lazım , gelecekte ben diyecem ki ulan bende 160 gb hardisk vardı küçük diyecem tabi bunu dediğim zamanda ilşallah bende de 2-3 terabyte hard diskim olur ama olur baksanıza 1 terabyte çıktı bile yakında bizede uğrar