Merhaba arkadaşlar benim toshiba notebookumda
coreduo 1.73ghz 1024 ram ve paylaşımlı 128 mb ekran kartı var.Vista home basic kurulu olarak geldi.vista home premium için microsoftun sitesinde yazmışlar gerçi ama minimum 128 mb ekran kartı dedikleri için kurmaya çekiniyorum çünkü benimki paylaşımlı 128mb acaba vista home premiumu kaldırırmı,siz nedersiniz?
Sistemim Vista Home Premium kaldırırmı
Kaldırır ama performans alır mısın orası meçhul?
Malesef dizüstlerinde ekran kartına hiç dikkat edilmiyor satın alınırken, oysa cidden çok önemli bir unsur dizüstü bile olsa. 128 MB, üstelik de paylaşımlı bir ekran kartıyla ufuks arkadaşımızın da dediği gibi iyi bir performans beklemeniz, hele ki yeni Vista arayüzü Aero'yu kullanmanız pek mantıklı gelmiyor bana da.
benim için aero önemli değil önemli olan diğer özellikleri sanırım kurup denemden anlayamayacağım,belki paylaşılımlı 128mb kuran vardır diye sormuştum cevap veren herkese teşekkürler.
BENCE EN İYİSİ HOME DEMİ ARKDAŞLAR ?
hımmm
ekran kartının modeli de önemli dahililerde.
örneğin intelin son çıkardığı onboard ekran kartları aeroyu desteklerken bazıları desteklemiyor.
kurma boşver. Xp daha ii gider. oyunlardan tat alamazsın. Harici olsaydı daha ii olurdu ama.
orionxxx eğer görünüm önemli değilse tavsiyem premium sürümünü kurup ardından en iyi performans için ayarlama yapmandır.bu şekilde sistemi rahat bir şekilde kullanabileceğini tahmin ediyorum...kolay gelsin