fatality sormuş:
benim sorum hangi kasa daha büyük diye 3 kasadan birini alıcam şimdiden saolun arkadaşlar antec 1200 colormaster rc 932 haf tt armor wh 6000 sizce hangi kasayı almalıyım simtemimde çok dandik bir kasa var kasada denmez çünku ekrankartı sığmayınca hdd yuvalarını falan kırdım sistemin yarısı içirde yarısı dışarda gerçekten rezalet ama gerçek bana üç kasa arasından hangisini almam lazım ve hangisi daha büyük o eski hurda kasayı atıp kurtulabilicam dehşet derecede biyük ama duz olandan yani gerçi pek anlamam ama limit 500 tl veririm ama beni uzun süre götürecek ve benden sonra gelen kardeşiminde tahtımı elimden alıp kasayı kullanabileceği hangisi :D:D sizce üçü arasında tabikide sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var kesinlikle şimdiden hepizden allah razı olsun bu arada bol fanlı sessiz çunkü benim su an 1 tane 8 cm kasa fanı varda sistemde kasa açık olmasına rahmen cayır cayır yanıyor
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
amd :phonem ıı
asus:anakart
ocz 4 bg ram
segeate:1 tb
gpu:9800 gtx +
gpu:750 wat
neyse
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)