arkadaşlar ieden facebooku açtığımda bnle alakası olmayan kişilerin msn adresinin görüyorum 2 dkda bir değişiyor modemi açıp kapayınca değişiyor lütfen yardım edin bu sorunu nasıl aşarım:(((
sistemime giriyorlar
- 1
- 2
ilk akla gelen wirales internet kullanıyorsun senin intenetni kullanıyorlar.
ya da bi şekilde ağına giriyorlar. sağlam bir güvenlik duvarı olan antivirüs kullan
karpersk gibi
veya buna bir virüs de neden olabilir.
wirales yok kablolu bağalanıyorum ama internet ayarlarını sıfırladım sorun düzeldi şimdide nod32 ile taratacağım
Sistem güncellemerini ve güvenlik duvarını açık tut. Bu arada işletim sitemin buraya yazdığına göre sanırsam Vista.
Tüm güncellemeri yüklü mü? SP1 yüklü mü? UAC açık mı? Bunları bir gözden geçir, zaten yakında SP2 Türkçe de çıkacak o zaman onuda yüklersin hiç bir sorunun kalmaz.
sp1 yüklü değil uac kapalı ama şimdi sorun düzelmiş gibi gözüküyor şuan virüs taraması yapıyorum
arkadaşlar yine başladı saçma sapan msn adresleri yazıtyor
Siz kapıyı pencereyi açık bırakmışsınız, evimde hırsız var diyorsunuz.
bn bu msnyi tanmıorum kiii:
Kardeş güvenlik duvarların kapalı güncelleştirmelerin kapalı antivirüsün yok sen ne bekliyorsunki,Bilgisayarının sağlam kalmasını istiyorsan ilk olarak Güvenlik Duvarı'nı aç , Güncellemeleri Aç,Antivirüsünü yükle daha sonra buraya konu aç.
mozilla ile facebooka girmeyi dene
güvenlik duvarım açık antivirüsüm var
loganwolverinemozilla ile facebooka girmeyimozillada bir sorun yok arkadaşım
ccleanerle temizledim sorun düzeldi yardımcı olan arkadaşlara çok tşk ederim
MainBoyKardeş güvenlik duvarların kapalı güncelleştirmelerin kapalı antivirüsün yok sen ne bekliyorsunki,Bilgisayarının sağlam kalmasını istiyorsan ilk olarak Güvenlik Duvarı'nı aç , Güncellemeleri Aç,Antivirüsünü yükle daha sonra buraya konu aç.arkadaşım koca resim yolladım alltaki nod32 simgesinin görmüyormusun
ya senin ewden kardeşlerin feln girmiş olmasın om adresle:))))))
bende komşumun wirelessını kırmayı düşünüyorum ama sadece düşüyorum öyle bi güvenlik protokolü koymuş ki.
ama hırsıza kilit dayanmaz elbet bi gün elime geçeçek ağ :D
redwhiteya senin ewden kardeşlerin feln girmiş olmasın om adresle:))))))Aynen senin dedigin gibi kardes,evde birisi yani bu kardesi olur veya bir baska aile fertlerinden birisi.
Arkadas evde aile fertlerin'den Ay isimli birisi varmi sen onu arastir.)))))
- 1
- 2