arkadaşlar benim pc bu:
intel p4 2.8 ghz
g31 anakart
zotac 9600 gt 1gb 256 bit synergy
2 gb ram 800mhz
psu=450 W
320 gb hdd
işlemcimi değiştirmek istiyorum ama bu sistem göre olsun. bütçem 200 tl önerilerinizi bekliyorum!!!
herbirinize yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum bu arada:)
Sistemime Göre İşlemci
- 1
- 2
anakartının markasını da yazarsan daha iyi olur çünkü önereceğim işlemciye bıos güncelemen gerekebilir.
anakartım gigabyte dual bios var.
tam modelini yazabilirmisin yada linkinide versen olur çünkü bıos sürümünü görmem gerekiyor.
peki anakartının iki revizyonu var, şimdi sendeki hangisi onu bulalım rev 1 mi yoksa rev 2 mi,
eğer billmiyorsan everest proğramı ile öğrenebiliriz sende everest kurulu mu yoksa linkini vereyim indirip kur
Evet Emre halen cevap bekliyorum:)
everest kuruluda akşam söylerim rev1 rev2 filanşuan kendi pc'mde değilim!!
peki everesti kurunca anakart/bıos sekmesinde bıos sürümü yazar o bıos sürümünü söylemen yeterlidir.
iyide ben senin için yazmadım ki:)
o dediklerim senin için geçerli değil, senin anakartının markası başka, detaylı bilgisi kendi sitesinden alabilirsin.
evet ahmet abi şuan kendi bilgisayarımdayım everesti kurdum şimdi ne yapmalıyım
everesti aç, anakart/bıos sekmesine ve bıos sürümü yazan yerde ne yazıyor onu yazman yeterli
bios sürümü F8 yazıyo napıcam
bide bu ürünün yorumlarını okudumda overclockla 2.8 ghzdan 4.2 ghz a çıkartmış biri. tabi soğutucuyla. sence bu doğrumudur?
Tabiki doğru, 4.0 yada 4.2 ghz güle oynaya çıkartırım bende olsa, yanlız iyi bir anakart,fan ve psu gerekir bunun için.
450 W psu yeter heralde sonrada soğutucu alırım. peki anakartım olurmu?
o anakart çok fazla o/c ye gelmez p43 yada p45 li bir anakartın olsaydı iyi olurdu, birde markası nedir psu nun?
high power markası. peki ne kadar yükseltebilirim bu anakartla?
Bilemem, hatta o anakartta overclock menüsü varmı ondan bile şüpheliyim, benim eski msı g31 de yoktu mesela.
overclock menüsü olup olmadığı nerden anlaşılıyor?
- 1
- 2