sisteminizi gta4 için test edin
- 1
- 2
ramden çaktık yaa diğerleri azar azar kurtarıyor ama
birkaç ay önce aldığım 1*1gblik dual ch ramler 80 ytlden 105 ytl ye uçmuş takviyede yapamacağız :D:D
AdRaMiTibizimle dalga mı geçiyorsunSizin Sistemleri Görünce Kendimle gurur duyuyorum Site Donanımları Bile tanıyamadı siz düşünün gerisini Müzeye versem Havada Kapıcaklar...
benim bilgisayar işlemciden kaldı.yeni birçok oyuna işlemci yetmiyor. ama oyun açılıyor oyunların açılması biraz zaman alıyor.
arkadaşlar buda benim pc biraz kötü sayılıyor sanırım çünkü kırmızı ışık yandı :)
[[]
bende sıte bıle acılmıyo ya durum bukadar vahım demekkı:):)
2 gb ram a bıle fail dedi ya ınanamıorm
zayedarkadaşlar siz çektiğiniz resimleri nasıl gönderdiniz ben çektim ama gönderemedim yardımcı olurmusunuz :) :)ilk önce çektiğiniz resmi paint>düzen>yapıştır>farklı kaydet diyoruz masaüstüne ve http://imageshack.us/ adlı siteye giriyoruz burda gözata tıklıyoruz ve çekip masaüstüne attığımız resmi gösteriyoruz ve tamam diyoruz daha sonra ' host it ' e tıklıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz yüklendikten sonra 2-3 tane link çıkıyor en alttaki yazıyo tıklıyoruz o yazı altında bir link doğuyor o link kopyalayıp chip online sitemizde resim ekle butonuna basarak ortasına linki yapıştırıyoruz işte bu kadar
inş yardımcı olmuşumdur
bizimki kurtariyor
Toshiba Satellite X200-23G
oleey min. u geçen biri var :)))
Ayrıca imzamız süreklki aktif dursun imzanız:
CHIP Online Rekor Denemesi sizde 20.000 kişiye dahil olun>>>;
arkadaşlar ben de sistemi kontrol edicektim ama site açılırken,MSVCR71.dll dosyasını bulamadı.ben de bu dosyayı netten indirdim ama pcde neyin içine kopyalamam lazım bilgisi olan var mı acaba?
zayedarkadaşım çok teşekürler yaptım saol yardımın için...önemli değil
sinanozkarkadaşlar ben de sistemi kontrol edicektim ama site açılırken,MSVCR71.dll dosyasını bulamadı.ben de bu dosyayı netten indirdim ama pcde neyin içine kopyalamam lazım bilgisi olan var mı acaba?hiç bir bilgim yok arkadaşım olsadı yardımcı olurdumSon Düzenleme: S.W.A.T ~ 13 Kasım 2008 22:46
- 1
- 2